- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.çizgi silik ise gebelik ihtimali var elbette ... 2 gün sonra tekrar et ya da yarın git hemen kan testi ver çıkar çünkü .. Hayırlı olsun canım :))
Canım bazen gebelik oluşur ama biz farkına varmadan adet kanı ile düşük yaşanır bunu doktorum bana söylemişti yani erken olduğu için bebek küçük olduğu için fark etmeden kan ile atilirmis ... Hiç beklemeden beliren bir görüntü varsa bence hamilesin zaten 10dakika sonra oluşan test sonucu geçerli değildir ... Testi sabah mi yaptın şimdi mi ?Daha oncede 10 gun gectikten sonra test yapmistim varla yok arasi silik cikti ertesi gun bi daha yapiym dedim adet olmusumbuda ikinci iste ama hic beklemeden aninda belirdi hemen
Canım bazen gebelik oluşur ama biz farkına varmadan adet kanı ile düşük yaşanır bunu doktorum bana söylemişti yani erken olduğu için bebek küçük olduğu için fark etmeden kan ile atilirmis ... Hiç beklemeden beliren bir görüntü varsa bence hamilesin zaten 10dakika sonra oluşan test sonucu geçerli değildir ... Testi sabah mi yaptın şimdi mi ?
Başka test varsa sabah ilk idrar ile de yap canım ki tam netlessin ... Bana kalırsa hamilesin, Rabbim gönlüne gore versin. Kan testi vermeyi ihmal etme :))SaoL canm aksam üzeri yaptim aslinda saat 3 / 4 gibi
Hic aklimda yoktu iki gündür idrarim çok koyu onun disinda akintim yok islak hissediyorum hep ama cokk az bi akintim var
Iste ancak bu saatte sorabildim size
Başka test varsa sabah ilk idrar ile de yap canım ki tam netlessin ... Bana kalırsa hamilesin, Rabbim gönlüne gore versin. Kan testi vermeyi ihmal etme :))
Daha önceki hemen belirti verdi mi yoksa dakikalar sonra mı oldu ? Allah evliliğini mutlu şekilde daim etsin canım .. Kac zamandır deniyorsunuz ?Ay saoL canmama daha oncede basima geldi diye heycanlanamiyorum bile
Ertesi gunu bekliyim bakiym oyle aman aman bi belirti de yok gibi
Nerdeyse iki yil olucak ewliyim bu arada![]()
Hamilesin gibi geldi![]()
Ilkinde bayagi bekledm yaDaha önceki hemen belirti verdi mi yoksa dakikalar sonra mı oldu ? Allah evliliğini mutlu şekilde daim etsin canım .. Kac zamandır deniyorsunuz ?
brfnmrt cnim resme iyi baktin mi bosuna umitlendirmeyin bak![]()
İnşallah Can'ım
az da olsa bi pembe çizgi gördüm ama![]()
Anladım Can'ım Allah gönlüne göre versinSaol canm gercekte biraz daha bariz nasil anlatiym foto da ancak bu kadar cikiyo silik oldugu icin![]()
Konuş canım,konuşacaksn ki stresin azalsin.. Bak canım oncelikle gebelik testleri 10dakika sonrasında geçerli sayılmaz ne olursa olsun.. 2. Olarak sağlık probleminiz yokmus çok şükür :))) ben çikolata kisti ile hamile kaldım canım,bekarken de ameliyat geçirdim. 9 ay önce evlendim 4 ay önce bebek istedik,onun öncesinde sorun var mı yok mu diye baktirdim ki yine kist olmuş bu sefer sağlıklı olan yumurtalıkta olmuş ve sol yumurtalık rahime yapışık çıktı çok üzüldüm bebek olmaz diye .. Doktor bana yumurta çoğaltıcı verdi ve ilk ay hamile kaldım çok sükur.. Hatta ilk ayda bu kdr sorun ile hamile kalmama doktorum çok şaşırdı ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok :)) sende duanı bol bol et ..Ilkinde bayagi bekledm ya
Cokk SaoL canm inanki simdiye kadar hic korunmadik zaten esim 25 ben 22 yasindaym ilk 6 aydan sonra cok istedik dye dr.a gittm zaten toplasan on kez 3 ayri dr.a gttim hic bi siktin yok gebe kalman icin dediler / esimde gtti onunda testleri iyi cikti
Ve son olarak iki ay once serephone den sonra catlatma ignesi oldum 17.gun hastalandim
Pff ne konustum ama :/
Konuş canım,konuşacaksn ki stresin azalsin.. Bak canım oncelikle gebelik testleri 10dakika sonrasında geçerli sayılmaz ne olursa olsun.. 2. Olarak sağlık probleminiz yokmus çok şükür :))) ben çikolata kisti ile hamile kaldım canım,bekarken de ameliyat geçirdim. 9 ay önce evlendim 4 ay önce bebek istedik,onun öncesinde sorun var mı yok mu diye baktirdim ki yine kist olmuş bu sefer sağlıklı olan yumurtalıkta olmuş ve sol yumurtalık rahime yapışık çıktı çok üzüldüm bebek olmaz diye .. Doktor bana yumurta çoğaltıcı verdi ve ilk ay hamile kaldım çok sükur.. Hatta ilk ayda bu kdr sorun ile hamile kalmama doktorum çok şaşırdı ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak iş yok :)) sende duanı bol bol et ..
Allah senden de razı olsun .. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kısa zamanda :)Allah razi olsun canm ne guzel yazmissin mash hayirli olsun bebisinBen hafiz oldugum icin belkide bizzat sahidim rabbimin ol demeden olmycağna vakti vardir elbette diyip bekliyoruz insh sıramızı
![]()
Aminn canm Allah razi olsunAllah senden de razı olsun .. Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kısa zamanda :)
İnşaAllah canım ... Yarin değil obur sabah yap bakalım bir daha... Haber edersin :)Aminn canm Allah razi olsuniki gun sonra bi daha test yapiym bakiym insh bu defa pozitifi gorurum