acil çok önemli kızlar!!!

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Kızlar sat a göremi ultrasonda 7 haftalık bebeğin kalp atışları duyuluyor yoksa yumurtlama gününe göremi 7 haftalık olduğunda duyuluyor?yani nasıl oluyor?yumurtlama gününe göre 7 haftalık gebelik karından ultrasonda görünüyormu?sat a göremi hesaplamak lazım?

• Konu Sahibi nursenaa
canım hamilelikteki herşey sata öre bakılıyor başka hiçbişeyle kafanı karıştırma ayrıca google kaç haftalık hamileyim yaz çıkan ilk site hamilelik boyunca sana yardımcı olacak

• Konu Sahibi nursenaa
tamam canım saolasın.geç yumurtlamada sat a göre 1 hafta eksikmi hesaplıycam

• Konu Sahibi nursenaa
evet son adet tarihine göre.karından görülebilir mi bilmiyorum benimki 8 haftalıkken görünmüştü karından.

• Konu Sahibi nursenaa
sat a göremi seninki 8 haftalıkken göründü canım?birde ondan önce keseyi falan hiçmi görmediniz

bana yazdın sanırım canım.evet 8 haftalıkken karından ultrasonla kalp atışını duyduk.5 haftalıkken keseyi yine karından görmüştü doktorum.evet hepsi sat göre.

• Konu Sahibi nursenaa
sen kaç haftalık hamilesin duydun mu kalp atışını?

• Konu Sahibi nursenaa
gebelik dönemi boyunca bütün hesaplamalar sat a göre yapilir..sat baz alinir her durumda...
yalniz benim kafami kurcayalan baska bisey daha var ki birkac gün önce yine iki konu acmistiniz ve idrar testi yaptim pozitif cikti..kanda baktirdim 3 kez negatifti, doktora gittim yine negatif cevabi aldim yazmistiniz..doktorunuz size idrar testinin bozuk oldugunu söylemis hatta....
simdi siz hamilemisiniz degilmisiniz ben anlayamadim acikcasi

X