- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Peki ilacta yaziyor mu ? Cunku benim hem leke hem sivilce problemim varcnm gıdecegın tek doktor türker özyiğit estetık uzmanı..adam lazer,leke,cilt konsuunda uzman ötesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ilacta yaziyor mu ? Cunku benim hem leke hem sivilce problemim varcnm gıdecegın tek doktor türker özyiğit estetık uzmanı..adam lazer,leke,cilt konsuunda uzman ötesi
Çok teşekkür tatlım Yalnız hemen doktorun ismini düzelteyim figen değil, dr. ilgen nakipoğlu şenli çok memnunum tekrar belirteyim.
umarım senin kendi evine yakın iyi bir dermotolog önerisi çıkar burdan
Ayy icime su serptiniz yemin ederim nasi bulucam ben simdi orayi diyorum avrupa yakasini hiç bilmem simdi marmaraya biniyorum en son durakta iniyorum hemen oralarda dimi oh iyimis. Ben bikac kisiden hic ilgilenmedi gibi yorumlae aldim oyuzden tereddut ettim. Bide ilaclari karisim seklinde mi veriyor ? Agop bey gibi ? Ve ayiptir sormasi cok pahaliya gelir mi verdigi ilaclar yoksa normal her doktorunki gibi mi?canım serkis barış iyi bir doktordur para göz değildir giden herkes memnun ve çok dobradır olmayacak sözler vaatler vermez tavsiye ederim konuşur açıklar ama randevuları çok dolu özelden gidersen 70 lira muayene onbeş gün içinde kontrol olursa ücret almıyorlar sırp pırgıç ermeni hastanesinde yeride kolay marmarayın son durağında hastahane umarım yardımcı olmuşumdur allah şifa versin inş...
Agop beyin muayene fiyati biraz tuzlu geldi bana, kendi paramla gidecegim icin ve son zamanlarda pek ilgilenmez olmus hastalariyla diye duydumBen 3 sene önce Agop beyle sivilcelerden kurtulmuştum.
Cok tesekkur ediyorum not ettim serkis beye randevu almam icin 1 hafta beklemem gerekiyo o sirada bunu yapicam eger iyi gelirse gitmeme gerek kalmaz ama acaba 1 haftada etkisini gosterir miSogani ortadan keseceksinn..bak cnm doktor kesilme bicimini bile onemli oldugunu soyledi..sogani yukardan assagi dogru dikine kesmiyeceksin.
Soganin kici ve basi yanlarda olacak oyle ortadan keseceksin.sik ve suyunu cikar.kulakcubugu yardimiyla sur.bol bol.hic zarari yok.ama sureklilik onemli.
Adam usta bence,sadece işini yapıyor,insanlar istiyor ki bana moral versin,Agop bey daha soğuk ama bence Türkiyede en iyisi..Agop beyin muayene fiyati biraz tuzlu geldi bana, kendi paramla gidecegim icin ve son zamanlarda pek ilgilenmez olmus hastalariyla diye duydum
Adam usta bence,sadece işini yapıyor,insanlar istiyor ki bana moral versin,Agop bey daha soğuk ama bence Türkiyede en iyisi..
Merhaba baktim bu doktor beye ama hakkinda hic bir yorum bulamadim sizinkinden baska. Acaba uzmanlik alani ne sizin tanidiklariniz da sivilce icin mi gittiler ?http://www.umut.com.tr/Doktorlar
Burdan Sertaç bey.Nerdeyse ciltle ilgili sorunu olan tanıdığım herkes ona gitti ve çok memnun kaldılar.
Canım uzmanlık alanını bilmiyorum ama tanıdıklarımdan sivilce,cilt lekesi,nasır tedavisi vs. için gidenler ve memnun kalanlar çok oldu.Çok ilgili ve işinde iyi olduğunu söyledi herkes.Ben şahsen gitmedim,çok şükür bir sıkıntım olmadığı için.Ama olsaydı düşünmeden giderdim.Bir şansını dene bence.Merhaba baktim bu doktor beye ama hakkinda hic bir yorum bulamadim sizinkinden baska. Acaba uzmanlik alani ne sizin tanidiklariniz da sivilce icin mi gittiler ?
BEnde basligi gorunce serkis baris i onerecektim.bence cok iyi bir doktor sehir disindan bir suru hastadi geliyordu tedaviye ve memnunlardi(zaten memnun olmasa surekli onca yolu gelmezlerBi önceki konumda bahsetmistim arastirmadan etmeden sirf guvendigim biri tavsiye etti diye bi ton para verip suratimin icine ettirmistim (cok afedersiniz cok sinieliyim ancak bukadar sansurledim)
Suratim hep sivilceliydi zaten ama bukadar degildi ve universiteye başlıyorum bu suratla gitmek istemiyorum acilen bi dermatolog ariyorum onerebileceginiz doktor var mi ? Aklimda suan serkis baris ve figen nakipoglu(kk'dan bi bayan arkadas onerdi burdan ona tesekkur ediyorum:)) var
Agop beye baktim ama suan okadar param yok onun muayenesine verebilecek kadar ve son gidenler hic memnun kalmamis hic iglenmiyomus artik
** istanbulda oturuyorum anadolu yakasinda ama doktor iyiyse avrupaya da giderim farketmez
ben ananemi götürmüştüm canım evet ilaç karışımdı eczanede yapıldı ayrıca bi nemlendirici gibi bişey verdi o karışım değil ama çok fazla tutmamıştı ilaçlar bence bir doktorda en önemli olan birşey olmayacaksa ümit vermemesi ve para kazanmak için insanları kobay gibi bu ilaç yaramadı bide bunu deneyelim şeklinde yaklaşmaması niyetin varsa hemen randevu al bence ben çok uğraşmıştım randevu alabilmek içinAyy icime su serptiniz yemin ederim nasi bulucam ben simdi orayi diyorum avrupa yakasini hiç bilmem simdi marmaraya biniyorum en son durakta iniyorum hemen oralarda dimi oh iyimis. Ben bikac kisiden hic ilgilenmedi gibi yorumlae aldim oyuzden tereddut ettim. Bide ilaclari karisim seklinde mi veriyor ? Agop bey gibi ? Ve ayiptir sormasi cok pahaliya gelir mi verdigi ilaclar yoksa normal her doktorunki gibi mi?
sıfa allahtan cnm.ıns.bırde cok stres yapıp her gun kontrol etme.bırak akısına.duzelır.ıns.Cok tesekkur ediyorum not ettim serkis beye randevu almam icin 1 hafta beklemem gerekiyo o sirada bunu yapicam eger iyi gelirse gitmeme gerek kalmaz ama acaba 1 haftada etkisini gosterir mi
Ben de ona gitmeyi dusunuyorum okadar ovguye gore fiyati da dusuk baya ama diyorum ya hic ilgilenmezse çünkü bazi yorumlarda ilgilenmedigini okudumBEnde basligi gorunce serkis baris i onerecektim.bence cok iyi bir doktor sehir disindan bir suru hastadi geliyordu tedaviye ve memnunlardi(zaten memnun olmasa surekli onca yolu gelmezler