- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Canım ben devletteki bir doktoru önereceğim bilmem gitmek ister misin ama dene derim önce kardeşim gitti sivilceleri için artık sivilcesi yok ben gittim kepeklerim için hiç birşey kalmadı en sonda arkadaşım gitti oda çok memnun kaldı olmadı en son çare gidersin belki. Sait Çiftçi Hastanesi, Saliha Sezgin
Çok ozur diliyorum şehrimi yazmamisim istanbulda oturuyorum anadolu yakasicanım hangi şehirde yaşıyorsun, gideceğin yeri belirtmezsen uzak lık sorun olmaz mı ki sana
Sehriyar beyi bende gordum doktorlar sitesinde cokta olumlu cevaplar vardi ama ben bu yakada gurbuz beye gittim mihrimahta onuda cok ovmuslerdi hic memnun kalmadim ben oyuzden tereddutluyumÇok dr. gezdim..
Agop beye de göründüm ve bir sonuç alamamıştım.
Sonun da Şehriyar bey anladı derdimden :)
Ben çok memnun kaldım tedavim bitti ve yüzüm de iki aydır ne bir yağlanma ne bir sivilce yok.
Umarım aradığınız dr. bulursunuz.
Sogani demedim yuze mi surulecekmis? Limonu yapıyorum arada sivilcelerimi "bazen" kurutuyo bikac güne ama hepsini degil ve izlerim de var onladi gecirmiyor malesef oyuzden mutlaka bi doktordan yardim almam lazimBak bir doktor dinledim dediki sogan suyu...mutlaka ortadan ikiye bol ve her gun surrr...ve limon suyu bire bir..sabah birini aksam birini..geccen gun bir programda kizin biri limonsuyuylasivilcesini bitirdigini soyledi..zarari da yookkk..sogan antibiyotik ozellikliymis. Gecmis olsun...yedigine ictigine dikkat et..acili salcali.baharatli yeme.
Bide sehriyar beyle ilgili bi yorum gordum ekside doktor bey ilaci vermis sormus cocuk nasil kullanicam diye sen al obur randevunda aciklarim demis ? Cocuk bidaha oyle yapip gitmis ama hicbir isede yaramamis verdikleri? Bu yorum kafami karistirdi ki bu adami ciddi ciddi dusunuyodumÇok dr. gezdim..
Agop beye de göründüm ve bir sonuç alamamıştım.
Sonun da Şehriyar bey anladı derdimden :)
Ben çok memnun kaldım tedavim bitti ve yüzüm de iki aydır ne bir yağlanma ne bir sivilce yok.
Umarım aradığınız dr. bulursunuz.
Ölç tart ona göre karar ver zaten.Sehriyar beyi bende gordum doktorlar sitesinde cokta olumlu cevaplar vardi ama ben bu yakada gurbuz beye gittim mihrimahta onuda cok ovmuslerdi hic memnun kalmadim ben oyuzden tereddutluyum
O çocuk dr. İyi dinlemediyse bilemem.Bide sehriyar beyle ilgili bi yorum gordum ekside doktor bey ilaci vermis sormus cocuk nasil kullanicam diye sen al obur randevunda aciklarim demis ? Cocuk bidaha oyle yapip gitmis ama hicbir isede yaramamis verdikleri? Bu yorum kafami karistirdi ki bu adami ciddi ciddi dusunuyodum
Bunu ben daha once gormustum ama guvememedim yani o arkadasta ise yaramis ama bende yararmi bilmiyorum.. artik hicbiyerden sonuc alamazsam artik battı balik yan gider diyip bunu deniycem
Bunu ben daha once gormustum ama guvememedim yani o arkadasta ise yaramis ama bende yararmi bilmiyorum.. artik hicbiyerden sonuc alamazsam artik battı balik yan gider diyip bunu deniycem
Bi önceki konumda bahsetmistim arastirmadan etmeden sirf guvendigim biri tavsiye etti diye bi ton para verip suratimin icine ettirmistim (cok afedersiniz cok sinieliyim ancak bukadar sansurledim)
Suratim hep sivilceliydi zaten ama bukadar degildi ve universiteye başlıyorum bu suratla gitmek istemiyorum acilen bi dermatolog ariyorum onerebileceginiz doktor var mi ? Aklimda suan serkis baris ve figen nakipoglu(kk'dan bi bayan arkadas onerdi burdan ona tesekkur ediyorum:)) var
Agop beye baktim ama suan okadar param yok onun muayenesine verebilecek kadar ve son gidenler hic memnun kalmamis hic iglenmiyomus artik
** istanbulda oturuyorum anadolu yakasinda ama doktor iyiyse avrupaya da giderim farketmez
Sogani ortadan keseceksinn..bak cnm doktor kesilme bicimini bile onemli oldugunu soyledi..sogani yukardan assagi dogru dikine kesmiyeceksin.Sogani demedim yuze mi surulecekmis? Limonu yapıyorum arada sivilcelerimi "bazen" kurutuyo bikac güne ama hepsini degil ve izlerim de var onladi gecirmiyor malesef oyuzden mutlaka bi doktordan yardim almam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?