• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Cildiye Önerisi?Suratimin İçine Ettiler!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bi önceki konumda bahsetmistim arastirmadan etmeden sirf guvendigim biri tavsiye etti diye bi ton para verip suratimin icine ettirmistim (cok afedersiniz cok sinieliyim ancak bukadar sansurledim)
Suratim hep sivilceliydi zaten ama bukadar degildi ve universiteye başlıyorum bu suratla gitmek istemiyorum acilen bi dermatolog ariyorum onerebileceginiz doktor var mi ? Aklimda suan serkis baris ve figen nakipoglu(kk'dan bi bayan arkadas onerdi burdan ona tesekkur ediyorum:)) var
Agop beye baktim ama suan okadar param yok onun muayenesine verebilecek kadar ve son gidenler hic memnun kalmamis hic iglenmiyomus artik

** istanbulda oturuyorum anadolu yakasinda ama doktor iyiyse avrupaya da giderim farketmez

Son düzenleme:
Canım ben devletteki bir doktoru önereceğim bilmem gitmek ister misin ama dene derim önce kardeşim gitti sivilceleri için artık sivilcesi yok ben gittim kepeklerim için hiç birşey kalmadı en sonda arkadaşım gitti oda çok memnun kaldı olmadı en son çare gidersin belki. Sait Çiftçi Hastanesi, Saliha Sezgin

Çok dr. gezdim..
Agop beye de göründüm ve bir sonuç alamamıştım.
Sonun da Şehriyar bey anladı derdimden :)
Ben çok memnun kaldım tedavim bitti ve yüzüm de iki aydır ne bir yağlanma ne bir sivilce yok.
Umarım aradığınız dr. bulursunuz.

Canım ben devletteki bir doktoru önereceğim bilmem gitmek ister misin ama dene derim önce kardeşim gitti sivilceleri için artık sivilcesi yok ben gittim kepeklerim için hiç birşey kalmadı en sonda arkadaşım gitti oda çok memnun kaldı olmadı en son çare gidersin belki. Sait Çiftçi Hastanesi, Saliha Sezgin
canım hangi şehirde yaşıyorsun, gideceğin yeri belirtmezsen uzak lık sorun olmaz mı ki sana :KK51:
Çok ozur diliyorum şehrimi yazmamisim istanbulda oturuyorum anadolu yakasi

Çok dr. gezdim..
Ben çok memnun kaldım tedavim bitti ve yüzüm de iki aydır ne bir yağlanma ne bir sivilce yok.
Sehriyar beyi bende gordum doktorlar sitesinde cokta olumlu cevaplar vardi ama ben bu yakada gurbuz beye gittim mihrimahta onuda cok ovmuslerdi hic memnun kalmadim ben oyuzden tereddutluyumo_O

Bak bir doktor dinledim dediki sogan suyu...mutlaka ortadan ikiye bol ve her gun surrr...ve limon suyu bire bir..sabah birini aksam birini..geccen gun bir programda kizin biri limonsuyuylasivilcesini bitirdigini soyledi..zarari da yookkk..sogan antibiyotik ozellikliymis. Gecmis olsun...yedigine ictigine dikkat et..acili salcali.baharatli yeme.

Bak bir doktor dinledim dediki sogan suyu...mutlaka ortadan ikiye bol ve her gun surrr...ve limon suyu bire bir..sabah birini aksam birini..geccen gun bir programda kizin biri limonsuyuylasivilcesini bitirdigini soyledi..zarari da yookkk..sogan antibiyotik ozellikliymis. Gecmis olsun...yedigine ictigine dikkat et..acili salcali.baharatli yeme.
Sogani demedim yuze mi surulecekmis? Limonu yapıyorum arada sivilcelerimi "bazen" kurutuyo bikac güne ama hepsini degil ve izlerim de var onladi gecirmiyor malesef oyuzden mutlaka bi doktordan yardim almam lazim

Çok dr. gezdim..
Bide sehriyar beyle ilgili bi yorum gordum ekside doktor bey ilaci vermis sormus cocuk nasil kullanicam diye sen al obur randevunda aciklarim demis ? Cocuk bidaha oyle yapip gitmis ama hicbir isede yaramamis verdikleri? Bu yorum kafami karistirdi ki bu adami ciddi ciddi dusunuyodum

Sehriyar beyi bende gordum doktorlar sitesinde cokta olumlu cevaplar vardi ama ben bu yakada gurbuz beye gittim mihrimahta onuda cok ovmuslerdi hic memnun kalmadim ben oyuzden tereddutluyumo_O
Ölç tart ona göre karar ver zaten.
Dr. Seçimi cidden çok önemli.
Bu arada geçmiş olsun.

Bide sehriyar beyle ilgili bi yorum gordum ekside doktor bey ilaci vermis sormus cocuk nasil kullanicam diye sen al obur randevunda aciklarim demis ? Cocuk bidaha oyle yapip gitmis ama hicbir isede yaramamis verdikleri? Bu yorum kafami karistirdi ki bu adami ciddi ciddi dusunuyodum
O çocuk dr. İyi dinlemediyse bilemem.
Neyse dediğim gibi iyice araştırın.

Bunu ben daha once gormustum ama guvememedim yani o arkadasta ise yaramis ama bende yararmi bilmiyorum.. artik hicbiyerden sonuc alamazsam artik battı balik yan gider diyip bunu deniycem

ama farkındaysan doktorlar reçete olarak veriyorlarmış sgk karşılıyormuş yani güvenilir bir reçete. eğer benimde çok aşırı olsaydı sivilcelerim yaptırırdım düşünmeden. eğer devlet karşılamasaydı hani öylesine bir karışım olsaydın bende korkardım. ama düşünülmesi gereken bir seçenek.

Bi önceki konumda bahsetmistim arastirmadan etmeden sirf guvendigim biri tavsiye etti diye bi ton para verip suratimin icine ettirmistim (cok afedersiniz cok sinieliyim ancak bukadar sansurledim)
Suratim hep sivilceliydi zaten ama bukadar degildi ve universiteye başlıyorum bu suratla gitmek istemiyorum acilen bi dermatolog ariyorum onerebileceginiz doktor var mi ? Aklimda suan serkis baris ve figen nakipoglu(kk'dan bi bayan arkadas onerdi burdan ona tesekkur ediyorum:)) var
Agop beye baktim ama suan okadar param yok onun muayenesine verebilecek kadar ve son gidenler hic memnun kalmamis hic iglenmiyomus artik

** istanbulda oturuyorum anadolu yakasinda ama doktor iyiyse avrupaya da giderim farketmez

Çok teşekkür tatlım :KK28: Yalnız hemen doktorun ismini düzelteyim figen değil, dr. ilgen nakipoğlu şenli :KK51:çok memnunum tekrar belirteyim.
umarım senin kendi evine yakın iyi bir dermotolog önerisi çıkar burdan :cool:

Sogani demedim yuze mi surulecekmis? Limonu yapıyorum arada sivilcelerimi "bazen" kurutuyo bikac güne ama hepsini degil ve izlerim de var onladi gecirmiyor malesef oyuzden mutlaka bi doktordan yardim almam lazim
Sogani ortadan keseceksinn..bak cnm doktor kesilme bicimini bile onemli oldugunu soyledi..sogani yukardan assagi dogru dikine kesmiyeceksin.
Soganin kici ve basi yanlarda olacak oyle ortadan keseceksin.sik ve suyunu cikar.kulakcubugu yardimiyla sur.bol bol.hic zarari yok.ama sureklilik onemli.

Agop Bey 1000 yaşına falan geldi sanırım, Sarkis Bey onun öğrencisi derler aslını bilmem ama, Sarkis Bey orta yaşı aşmış olduğuna göre Agop Bey'in ilgilenememesi normal gibi. Ben Sarkis Bey'de şifa buldum, kimi görsem tavsiye ediyorum

cnm gıdecegın tek doktor türker özyiğit estetık uzmanı..adam lazer,leke,cilt konsuunda uzman ötesi

canım serkis barış iyi bir doktordur para göz değildir giden herkes memnun ve çok dobradır olmayacak sözler vaatler vermez tavsiye ederim konuşur açıklar ama randevuları çok dolu özelden gidersen 70 lira muayene onbeş gün içinde kontrol olursa ücret almıyorlar sırp pırgıç ermeni hastanesinde yeride kolay marmarayın son durağında hastahane umarım yardımcı olmuşumdur allah şifa versin inş...

Back