• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL Çikolata Kisti (Endometriosis) için dr. önerisi ist.anadolu

SAKUNYA

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
253
19
318
Arkadaşlar, 1ay önce adet gecikmesiyle doktora gittim, çikolata kisti varmış doğum kontrol hapı kullandım. Ama kist ikiye çıktı ve daha büyüdü. Doktor acilen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve kapalı iyi bir yerde kapalı yani laparoskopiyle olmam gerekiyormuş.
Bu ameliyatı olanlar ve memnun kalanlar, hangi doktor ve hastanede oldunuz? İstanbul anadolu yakası avr. da olabilir. Geç kalmamam gerekiyormuş. SSK'm var, evliyim çocuğum yok. İndirimli yerler var mı? Çok moralim bozuk. :14::14::14:

1 1 ay önce bu ameliyatı oldum ama daha önce ameliyat olduysan sezeryen de dahil laporoskopi ile pek başarılı olmuyormuş . kızıltoprak florence nightingale de Alin Başgül ameliyatı yaptı.Alin hanımı şiddetle tavsiye ederim hastasıyla son derece ilgili bunu gayet iyi hissediyorsunuz .Bu da size güven veriyor . ben çok güvendim. Attığı dikiş bile çok düzgün ki doktorlar buna pek özenmiyorlar daha önce çuval gibi dikmişlerdi beni . Tavsiye ederim .

önemli olan yumurtalıklara zarar vermeden laparoskopiyle başarıyla çıkaracak biri. florance iyi bir hastane, saol. Başka önerecek var mı?

Back