Havalar ısındı gezelim artık oğluşumla :)Ürün resmi ve modeli belirtirseniz arkadaşlar netten özelliklerini araştırıp size dönerim.
Havalar ısındı gezelim artık oğluşumla :)Ürün resmi ve modeli belirtirseniz arkadaşlar netten özelliklerini araştırıp size dönerim.
Chicco l move bebek arabası tek yönlü degildir çift yonludur bide koltugu 360 derece her yone donebiliyor tam yatar rahat bi arabadır.ozelliklerine bi bakin isterseniz.fiyat 450 tl yaptımSunny baby 700 beni aşar chicco da tek yönlü olması nedeniyle düşünmüyorum baby hoper da hiç duymadım ilginize teşekkürler arkaaşlar
mrb bende de pierre cardın ps enıgma 2080 var çift yönlü tek tuşla acılıp kapanıyor 7 ay kullandm hala ilk günki gibi temiz olduguna garanti veririm. travel sitem puseti ile birlikte satıyorum ben 480 almıştm şu an 300 civarı satıyorum. siteyi çok kullanmadıgım için resim eklmeyi bilmiorum ama telden ulaşabılırsnz 5533296963.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?