merhaba hanımefendı asla ıkıncı evlılıgım degil sadece bu gelınlıgı bı kızda görmüştüm begendım aldım fakat nısanlımın aıles baska türlü güzel olsun dedii .. farklı bir gelinlik aldı bu da elımden cıksın ısıtoyurum bunda ne kotuluk var neden kotu düşünmeye basladınız hemen keske bana sorsaydınız günahh .. yanı ... çeyizlik ihtıyacım var en uygun fıyatı burda bulurum dıye konu actım yanlısmı yaptım .para benım cebımden cıkacak dısarda hersey pahalı.......
Kötü bir şey yazdığımı sanmıyorum, sadece fikir ürettim.
Ayrıca son derece yapıcı yorum yazdığımı düşünüyorum.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.
yahuuuu asıl sen kımsın numara benım verırrım verırıım sanane kadınların oldugu bır sıte guvenırım guvenırım sanane dokundu mu bir yerıne bir şey mı battıı tövbee tövbeee ..ınsanı delı eder bu fesat dusunceler .. ucuzunu arıyorum calısıyorum vaktım yokkı buraya yazıyorum ...kafanmı yok
Ya git işine.. Bu siteye kadınlar üye evet ama misafir olarak bir erkekte girebilir üye olmadan mesajını numaranı herşeyini görür sen önce bir terbiyeni takın şubatta düğünüm diyorsun daha tek çeyiz yapmamışsın buradan çeyiz arıyorsun başka yer mi kalmadı 2. el eşya satan bir sürü site var. Tarzın tavrın zaten belli kibledim zaten hadi güle gülee..
haa gelinliğini nişanlına göstermeden fikrini almadan tek başına aldın yani ve o kadar para verilmiş gelinliği yerine geri verip yenisini almak yerine elinden çıkarıyorsun ne enteresan bu da çok mantıklı dimi yani aldığından daha ucuza verirsin başkasına bunun yerine aldığın yere git baka gelinlik al. Neden fesat, kötü, saçma biz oluyoruz acaba bu kadar saçma şeyi sen yazarken..