• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil çeyizlik ürünler gerekıyor uygun güzel ve ucuza verebilecek arkadaşlar !!!!!!

Üslubunuza dikkat edin.
Yorumumu tekrar okuyunuz lütfen.
Saçma sapan yada fesat bir yorum yapmadım.
Düşüncemi belirttim.

merhaba kusura bakmayın yanlıs yazmış olabilirm ama kötü düşünmenızı ıstemıyorum .cunku ben caısan bırıyım herseyı yetıstırmeye calısıyorum herseyın mantıklı bır yanıtı var tabııkı . yanlıs anlasılabılır ben sıze kızmadım baska bayanın soylemıs oldugu soze kızdımm :(

İstanbul da isen eğer Eminönü beyazıt gibi yerlerde çok uyguna toptan alabileceğin yerler var...cep telefonunu yazman doğru değil yada sana yardım edebilecek birine özel mesaj olarak yazabilirdin...

merhaba canım buradan nerden bulabılırım bılmıyorum calısıyorum cok fazla dısarı bakmaya vaktım olmuyor ben ıhtıyacı olan evınde yapan bayanlar vardır onlardan uygun ucuz hemde guzel alırım dıye dusundum hep kadınlar oldugu ıcınde guvendım numaramı verdım tabıı no vermek yanlıs belkı ama ne bilim 23 subatta dugun var aciliyeti var oldugu için

iyi de çeyiz dediğin pazarda bile satılıyor. internette de vardır mutlaka.

offffffffffffffffffffffffffffff amma da uzatıldı bu konu ıhtıyacı olan bayanlar olabilecegi düşünerek yazdım . ebnımde ıhtıyacım var ve uygun olanını bulmaya ıhtıyacım varr bu kdr basıtt:40:

Konu sahibi arkadaş hem çeyizlik arıyor düğünüm var diye
hemde gelinliğini satıyor
ne iş anlamadım

senın gıbıler bu konuları anlamaz canım arkadasa yazdım sanada yazayım kendım ıcın dusundum gelınlıg aldım fakat nısanlımgıl baska bir gelinlik istedi bende bu elımden cıksın dıye satıyorum ne sacma dusunceler bunlar yaa ıhtıyacım varkı buray yazdım:33:

Kadıncağız yardım istemiş, ayrıca kimse çeyizini bana versin dememiş ki.
Bunu iş kolu olarak yapan hanımlar var bir dönem annemde yapmıştı.
Bazı hanımlar sürekli yapar ve günlerde, ev oturmalarında, v.s. satarlar.
Benim kafama takılan gelinlik mevzusu. Acaba ikinci evliliği de ilk gelinliğini mi satıyor?

merhaba canım düşüncelerin için teşekkür ederım fakat ıkıncı evlılıglım dedıgım ilk kez evlenıyorum bu ceyız konusundada bır cok eksıgım var cok uyguna aradıgım ıcın buraya konuactım . gelinlik konusundada bir gelınlık almıstım fakat nısanlımın aılesı baska bir gelinlik istedi bu yuzden bunu elımden cıkarmam gerek:49:

arkadaslar lütfen kötü kötü düşünceler aklınızdan geçirmeyin hiç dogru degıl bu yaptıgınız benım kafamda bu kadar bu konun buyutulecegını dusunmemıstım . bu siteye o kdr zamandır gırıyorum kötü insana dek gelmedım . kadınlar oldugu için no verdım . bunda kötü birşey yok.iyi dusunenlerden de allah razı olsun.....:43:

merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım .herkesın ne dedigi umrumda degıl şuan aciliyetioldugu için ve uygun cuzu aradıgım ıcın buraya yazdım bende dısardan almasını bılıyorum fakat pahalı :) yardımcı olurmusun ayrıca cok tşk ederım herkes gıbı degıl cok nazıksın

:)) Merhaba yardima ihtiyaciniz var bende yardm ettim rica ederm :)(henuz bende anlamis deilim nedir bu kadar sasirtan yani burasi kadin platformu deilmi ceyiz icin yardima ihtiyaciniz var hepsi bu anliyorum eger isterseniz mail adresinizi verin bende sizin icin fiyat sorym satan bayanlara:)ozelden mesaj atamam hakkim yok henuz;)

arkadaşlar onceden actıgım konulara konusmalarıma bakarsanız iyi nıyetlı bırı oldugumu göreceksınız. ne ikinci kez evlenıyorum ne de :45:kötü biriyim ...

merhaba canım buradan nerden bulabılırım bılmıyorum calısıyorum cok fazla dısarı bakmaya vaktım olmuyor ben ıhtıyacı olan evınde yapan bayanlar vardır onlardan uygun ucuz hemde guzel alırım dıye dusundum hep kadınlar oldugu ıcınde guvendım numaramı verdım tabıı no vermek yanlıs belkı ama ne bilim 23 subatta dugun var aciliyeti var oldugu için

Bahsettıgın konuda maalesef tanıdıgım bırılerı yok :50:
Ne bu acele kızz :17:

Bahsettıgın konuda maalesef tanıdıgım bırılerı yok :50:
Ne bu acele kızz :17:

canımm tşk ederım .... ya zaten ben 11 aydır nısanlıyım canım ama bızım gun bellı degıldı dugun tarıhı o yuzden fazla hazırlık yapamadım bır de aıle sartları calısma falan derken .. ne bilim işte canım öyle:14:

canım yaa fiyatlar sabit ne yazıkki... hepsi el emeği olup fabrikasyon olmadığı için.değerinin altında zaten yeterince :34:

canımm tşk ederım .... ya zaten ben 11 aydır nısanlıyım canım ama bızım gun bellı degıldı dugun tarıhı o yuzden fazla hazırlık yapamadım bır de aıle sartları calısma falan derken .. ne bilim işte canım öyle:14:

Cok az kalmıs Allah yardım edıyor merak etme :34:

Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)

merhabalar yardımcı olmak isterim yapan tanıdığım var patikler , iğne oyaları, havlu vs. resimlerini atarım size

Back