Üslubunuza dikkat edin.
Yorumumu tekrar okuyunuz lütfen.
Saçma sapan yada fesat bir yorum yapmadım.
Düşüncemi belirttim.
İstanbul da isen eğer Eminönü beyazıt gibi yerlerde çok uyguna toptan alabileceğin yerler var...cep telefonunu yazman doğru değil yada sana yardım edebilecek birine özel mesaj olarak yazabilirdin...
iyide ne cesaret cebini açık açık yazmışsın
Bulunduğunuz ilde hiçmi çarşı pazar yok. bunlar artık hazırda satılıyor.
iyi de çeyiz dediğin pazarda bile satılıyor. internette de vardır mutlaka.
kardeşim elimdekiler zaten benim çeyizlerim ne diye satıcam sana, madem cebinde paran var çık kendin al yani te Allahım yaa
Konu sahibi arkadaş hem çeyizlik arıyor düğünüm var diye
hemde gelinliğini satıyor
ne iş anlamadım
Kadıncağız yardım istemiş, ayrıca kimse çeyizini bana versin dememiş ki.
Bunu iş kolu olarak yapan hanımlar var bir dönem annemde yapmıştı.
Bazı hanımlar sürekli yapar ve günlerde, ev oturmalarında, v.s. satarlar.
Benim kafama takılan gelinlik mevzusu. Acaba ikinci evliliği de ilk gelinliğini mi satıyor?
merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım .herkesın ne dedigi umrumda degıl şuan aciliyetioldugu için ve uygun cuzu aradıgım ıcın buraya yazdım bende dısardan almasını bılıyorum fakat pahalı :) yardımcı olurmusun ayrıca cok tşk ederım herkes gıbı degıl cok nazıksın
merhaba canım buradan nerden bulabılırım bılmıyorum calısıyorum cok fazla dısarı bakmaya vaktım olmuyor ben ıhtıyacı olan evınde yapan bayanlar vardır onlardan uygun ucuz hemde guzel alırım dıye dusundum hep kadınlar oldugu ıcınde guvendım numaramı verdım tabıı no vermek yanlıs belkı ama ne bilim 23 subatta dugun var aciliyeti var oldugu için
Bahsettıgın konuda maalesef tanıdıgım bırılerı yok
Ne bu acele kızz
konuma bakabilirsin belki faydası olurhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683767
canımm tşk ederım .... ya zaten ben 11 aydır nısanlıyım canım ama bızım gun bellı degıldı dugun tarıhı o yuzden fazla hazırlık yapamadım bır de aıle sartları calısma falan derken .. ne bilim işte canım öyle
Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)
yardımcı olursanız mutlu olurummerhabalar yardımcı olmak isterim yapan tanıdığım var patikler , iğne oyaları, havlu vs. resimlerini atarım size
canım yaa fiyatlar sabit ne yazıkki... hepsi el emeği olup fabrikasyon olmadığı için.değerinin altında zaten yeterince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?