Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)
Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)
Konu sahibi arkadaş hem çeyizlik arıyor düğünüm var diye
hemde gelinliğini satıyor
ne iş anlamadım
Merhaba size yardımcı olabilirim bi tanıdığım satıyo böyle şeyler güzel ve uygunda sanırım
Değil mi ama..
Açıkcası tuhaf geldi bana da canımcım.:26:
Kadıncağız yardım istemiş, ayrıca kimse çeyizini bana versin dememiş ki.
Bunu iş kolu olarak yapan hanımlar var bir dönem annemde yapmıştı.
Bazı hanımlar sürekli yapar ve günlerde, ev oturmalarında, v.s. satarlar.
Benim kafama takılan gelinlik mevzusu. Acaba ikinci evliliği de ilk gelinliğini mi satıyor?
merhaba tuhaf gelecek bır sey kendım giyerim dıye bu gelınlıgı almıstım fakat nısanlımın aılesı baska bır gelınlık satın aldı bu gelınlık olmasın dedıler neden herseyı kotuye yoruyorsunuz anlamıyorum bıraz ıyı nıyetlı olamazmısınız . evet ayrıca ceyız ıhtıyacım var ..ilk kez evlenıyorum. yanlıs anlayıp sacma sacma kotu fesat dusuncelere gırmenız gereksız anlamsız
Yahu sen kimsin cep numaranı açık açık yazıyorsun şubatta evleniyorsun ne kalmış şurada tanımadığın insanlardan çeyiz istiyorsun ucuz cebine uygun her yerden bulursun yumurta kapıya gelmiş çeyiz arıyorsun ne alaka yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?