• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil çeyizlik ürünler gerekıyor uygun güzel ve ucuza verebilecek arkadaşlar !!!!!!

sng457124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
109
0
26
34
İstanbul
Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)

Arkadaşlar 23 subat 2014 de evlenıyorum . acil çeyizlik gerekıyor ama gerçekten ucuz,uygun ve güzel olmalı toptan alırım iğne oyalı tülbentler,iğne oyalı havlular ,seccade takımları gerekıyor lütfen uygun bir teklif verin paranızı hemen gonderırım elinde olanlar bana yazabilirmi?? duvara da yazabılır beklıyorum tşk ederım .. en büyük derdim bu şuan bir de elimde bir gelinlik var acil en uygun fiyata alıcı beklıyorum...........05448842153 msj atabılırsınız :)

Merhaba size yardımcı olabilirim bi tanıdığım satıyo böyle şeyler güzel ve uygunda sanırım

Nerede oturuyorsun?

Eğer İstanbul'da isen Eminönü'ne gitmeni öneririm, fazlasıyla uygun..

Ayrıca buraya cep telefon numaranı yazman iyi niyetli isen kötü niyetli insanların sana ulaşmasını sağlar, kötü niyetli isen zaten birşey söylemiyorum :44:

Ama ciddi isen inan dışarısı kaynıyor şehir söyle sana çeyizlik yer söyleyelim.. :24:

kardeşim elimdekiler zaten benim çeyizlerim ne diye satıcam sana, madem cebinde paran var çık kendin al yani te Allahım yaa

İstanbul da isen eğer Eminönü beyazıt gibi yerlerde çok uyguna toptan alabileceğin yerler var...cep telefonunu yazman doğru değil yada sana yardım edebilecek birine özel mesaj olarak yazabilirdin...

Yahu sen kimsin cep numaranı açık açık yazıyorsun şubatta evleniyorsun ne kalmış şurada tanımadığın insanlardan çeyiz istiyorsun ucuz cebine uygun her yerden bulursun yumurta kapıya gelmiş çeyiz arıyorsun ne alaka yani.

O dediklerini alman eğer paran varsa 1 güne bakar, ki internette bile bu istediklerini çok rahat bulabilrsin, millet neden kendi çeyizini sana satsın ki? Bu çeyizlik havlular, tülbentler evlendikten sonra verilen, satılan bişey mi ki? :ssz:

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaş hem çeyizlik arıyor düğünüm var diye
hemde gelinliğini satıyor
ne iş anlamadım

Kadıncağız yardım istemiş, ayrıca kimse çeyizini bana versin dememiş ki.
Bunu iş kolu olarak yapan hanımlar var bir dönem annemde yapmıştı.
Bazı hanımlar sürekli yapar ve günlerde, ev oturmalarında, v.s. satarlar.
Benim kafama takılan gelinlik mevzusu. Acaba ikinci evliliği de ilk gelinliğini mi satıyor?

Son düzenleme:
Merhaba size yardımcı olabilirim bi tanıdığım satıyo böyle şeyler güzel ve uygunda sanırım

merhaba bana yardımcı olursanız sevınırım .herkesın ne dedigi umrumda degıl şuan aciliyetioldugu için ve uygun cuzu aradıgım ıcın buraya yazdım bende dısardan almasını bılıyorum fakat pahalı :) yardımcı olurmusun ayrıca cok tşk ederım herkes gıbı degıl cok nazıksın

Değil mi ama..
Açıkcası tuhaf geldi bana da canımcım.:26:

merhaba tuhaf gelecek bır sey kendım giyerim dıye bu gelınlıgı almıstım fakat nısanlımın aılesı baska bır gelınlık satın aldı bu gelınlık olmasın dedıler neden herseyı kotuye yoruyorsunuz anlamıyorum bıraz ıyı nıyetlı olamazmısınız . evet ayrıca ceyız ıhtıyacım var ..ilk kez evlenıyorum. yanlıs anlayıp sacma sacma kotu fesat dusuncelere gırmenız gereksız anlamsız

Kadıncağız yardım istemiş, ayrıca kimse çeyizini bana versin dememiş ki.
Bunu iş kolu olarak yapan hanımlar var bir dönem annemde yapmıştı.
Bazı hanımlar sürekli yapar ve günlerde, ev oturmalarında, v.s. satarlar.
Benim kafama takılan gelinlik mevzusu. Acaba ikinci evliliği de ilk gelinliğini mi satıyor?

merhaba hanımefendı asla ıkıncı evlılıgım degil sadece bu gelınlıgı bı kızda görmüştüm begendım aldım fakat nısanlımın aıles baska türlü güzel olsun dedii .. farklı bir gelinlik aldı bu da elımden cıksın ısıtoyurum bunda ne kotuluk var neden kotu düşünmeye basladınız hemen keske bana sorsaydınız günahh .. yanı ... çeyizlik ihtıyacım var en uygun fıyatı burda bulurum dıye konu actım yanlısmı yaptım .para benım cebımden cıkacak dısarda hersey pahalı.......

merhaba tuhaf gelecek bır sey kendım giyerim dıye bu gelınlıgı almıstım fakat nısanlımın aılesı baska bır gelınlık satın aldı bu gelınlık olmasın dedıler neden herseyı kotuye yoruyorsunuz anlamıyorum bıraz ıyı nıyetlı olamazmısınız . evet ayrıca ceyız ıhtıyacım var ..ilk kez evlenıyorum. yanlıs anlayıp sacma sacma kotu fesat dusuncelere gırmenız gereksız anlamsız

Üslubunuza dikkat edin.
Yorumumu tekrar okuyunuz lütfen.
Saçma sapan yada fesat bir yorum yapmadım.
Düşüncemi belirttim.

Yahu sen kimsin cep numaranı açık açık yazıyorsun şubatta evleniyorsun ne kalmış şurada tanımadığın insanlardan çeyiz istiyorsun ucuz cebine uygun her yerden bulursun yumurta kapıya gelmiş çeyiz arıyorsun ne alaka yani.

yahuuuu asıl sen kımsın numara benım verırrım verırıım sanane kadınların oldugu bır sıte guvenırım guvenırım sanane dokundu mu bir yerıne bir şey mı battıı tövbee tövbeee ..ınsanı delı eder bu fesat dusunceler .. ucuzunu arıyorum calısıyorum vaktım yokkı buraya yazıyorum ...kafanmı yok

Back