acil cevap..

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
mrb arkadaşlar ben yeni sezaryan oldum ve bebeğimi kaybettim 8 aylık doğum yapmıştım bebeğim 6 gün yaşadı ve melek oldu acım çok yeni çok kötüyüm...ben sizden sezaryan yapan bir daha ne zman hamile kalabilir..hemen cocuk yapmak istiyorum en yakın zamanda...

valla basin sagolsun
sezeryan onusunda malesefki bisey diyemiyecegim
ama bence googleden bir arastir eminimki biseyler bulursun
allah sabir versin

canim ya basin sagolsun, bildigim kadariyla iki sezeryan arasi bir yil olmali, burdan yola cikarak kadin dokuz ay hamile olduguna gore uc ay beklenmesi yetiyor gb ama en iyisini senin de durumunu en iyi bilen doktorun soylemelidir. bir de normal dogum yapmis bir kadinin en az uc ay beklemesi zaten gerekiyor. kimbilir nasil zor geliyordur sana simdi uc ayi beklemek bile ama bebegini saglikla tasiman icin diye dusunmeye calis. melegine cok uzuldum Allah'im beterinden korusun arkadasim, bir dahaki hamileliginde her sey cok guzel olsun Insallah.

Ilk basta basin sagolsun. Ve yüce Rabbim sabir versin. Umarim tez zamanda tekrar hamile kalirsin

oncelıkle gecmıs olsun dılerım..
Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bebekler için 2 doğum arasında en az 1 yıl ara verilmesi gerektiğini vurgulayan 2 yıldan kısa bir zaman içinde tekrar hamile kalan kadınlarda başta yorgunluk olmak üzere gerek sağlık gerekse psikolojik sorunlar görülebiliyor. 1 yıldan daha sık aralarla doğan bebeklerde ise ölüm olasılığı ve sağlık sorunları daha fazla görülmektedir. muhakkak 2 yada 3 yıl ara olmalıdır sızın saglıgnız ıcınde bobrekler olmak uzere tum organlar dogum ve ya sezaryanlı yahut bı amelıyat sonrasında anatomık yapısına donmesı muhakkak beklenmelıdır..

başınız sağolsun bende 1 yıl diye biliiyorum ama dr size söylemesi gerekirdi siz bir dr ye danışın bence

merhaba başın saagolsun verende alanda ALLAH elden birşey gelmiyor ama ben eminim nur topu gibi bir bebeğin olacağından bende 1 yıl beklenmeli diye biliyorum zaten bir süre beklemek senin içinde iyi bu psikolojiyle hemen hamilelik seni yıpratabilir bak ben boş gebelikten sonra kürtaj oldum 6 ay bekledim kendime geleyim diye kendine bir uğraş bulursan bir bakmışın 1 yıl geçmiş lütfen kendini çok yıpratma yeni doğack bebeğin için güçlü olmalısın

X