acil cevap

yusi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
13
1
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım beş yıllık evliyiz son üç yılımız bebek isteyerek geçti mart ayında tedaviye başladık eşimde hareket problemi var ondört nisanda aşılamam yapıldı clinone jel kullanıyorum ama belim aynı adet öncesindeki gibi ağrıyor göğüslerim hassas arada kasıklarım ağrıyo ama belimde ağrıdan herhalde olmadı diye düşünüyorum kızlar neolur yaşayanlar varsa cevap yazsın adet olmak istemiyorum

arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda alırsın hayırlı haberi senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık ağrıları ilaçlar yapıyor hele jel balon gibi şişirdi beni ama çok şükür ilk mikro denememde hamile kaldım RABBİM tamamına erdirirse tabi yani şu an hiç bişeyi kafaya takma test yapacağın günü bekle inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben de aynı jeli kullandım.aynı şikayetlerim oldu.karnım çok şişti ve ağrıdı.tuvaletten çıkamaz oldum.ama sonra geçti.şu an hamileyim.hiç endişelenme,doktorum bana demişti;"herşeye normal diye bak,kafana takma".allah gönlünüze göre olanı hayırlı kılsın.

Bende jel kullanıyorum bende bel ağrısı olmadı.kişiden kişiye değişiyordur belki.Adet dönemlerinde bel ağrın olurmuydu böyle?Ne kadar oldu aşılama yaptıralı tam olarak:
Bol şanslar.

bugün yedi gün oldu yaptıralı ama belim birkaçgündür ağrıyor adet öncesindede belim ağrıdığı için korkuyorum zaten sen nezaman yaptırdın sonucu aldınmı

bu jel yumurtanın rahimde tutunmasını döllenme olursa düşük olmamasını sağlıyor

bugün yedi gün oldu yaptıralı ama belim birkaçgündür ağrıyor adet öncesindede belim ağrıdığı için korkuyorum zaten sen nezaman yaptırdın sonucu aldınmı

Canım ben hamileyim 2,5 aylık darısı başına olsun.:nazar:
İnşallah adet belirtisi değildir yaşadığın.

bu jel yumurtanın rahimde tutunmasını döllenme olursa düşük olmamasını sağlıyor

Zazacım progestan takviyesi yaparak.Rahim içi kalınlığının artarak bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor.Hamilelerdede düşüğe önlem olarak veriliyor.

Ben hamile kalmadan önce sadece 1 denememde progestan hap kullanmıştım.Sonraki doktorum gerek görmedi kalınlık iyi demişti.:nazar:

X