- 9 Mayıs 2019
- 111
- 35
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kubbbbrayldz
-
Ama kanda negatif çıktı yani böyle birşey olabilirmiadetin geliyo olabilir canım yada yerleşme kanamasıdır belkidebence 3-4 tane test al . ve tekrar dene
İnşallah ya ben hissediyorum gerçekten hamile olduğumu ama testler negatif çıkımca bıraktım kendimibelki geç döllenmedir. bende cok bilgili değilim açıkcası hatta gebelik konusunda sıfır bilgisi olup hanile kalanlardanımama burada okuduklarıma dayanarak söylüyorum. yani sen 3-4 tane test al her sabah ilk idrarınla birini yap
Doktor söylemedi yaa tekrar gelmene gerek yok dedi numarasını verdi aradım gebelik yok dedi değerlerimi söylermisiniz dedim sadece hamile olup olmadığına baktık falan diye saçmaladı açıkcasıkanda değerin kaçtı
Belkide öyledirzaten hamile değilsen bile bu kadar stres yaptıgın ıcın adetin gelmiyoda olabilir canım benim. takma kafana çok.
Cumartesi günügerizekalı. Ya herkesi doktor yapıyokar gerçekten sinirim bozuluyor. idrar testini ne zaman yapmıstın
canım buraya surekli konu acıyorsun cok kafana takıyorsun bu konuyu ve bence stresten adetin gecikti testler negatif eger olsaydı kanda cıkardı 10 gun baya cok çünkü. Regl olacaksın bence fazla umutlanma
Belkide canımbüyük ihtimalle regl olcaksın cok kafana takmıssın . kendin bile diyosun hamileyim hissediyorum diye bunu düşüne düşüne geciktirdin belkide canım. lütfen takma
Hayırlısıkendini cok fazla dinliyosun ve belirti var zannediyorsun. Bende öyleydim cunku. 2 ay negatif sonuc aldım oysa belirtiler vardıbana göre varmış yani. Bu ay hic umursamadım ve belirti falan hissetmiyorum.
üzülme lütfen umarım bebegin olur en kısa zamandaHayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?