acil cevap verin nolur.

duyguardaefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
60
29
3
34
Kizlar cuma gunu konu acmistim kanda beta hcg degerim 10.48 cikmisti bugun az once kanamam oldugunu gordum ve korktum hemen bi acil servise basvurayim mi. Arkadaslar maalesef ki sevincimiz kisa surdu:( az once kan sonucumu ogrendim 1.91 cikmis doktor erken ciktigi icin gosteremedim yarin gorucek sizce sonucum ne anlama geliyor cunku doktorda sabah 5 ve uzeri gebelik demisti.

Son düzenleme:
İnşallah kötü birşey yoktur... Hemen gidin dr yalnız kadın doğum uzmanı olan bir acil olursa tabi daha iyi olur...

Kizlar cuma gunu konu acmistim kanda beta hcg degerim 10.48 cikmisti bugun az once kanamam oldugunu gordum ve korktum hemen bi acil servise basvurayim mi.
Tabiikide doktora git ,hemen Betaya bakacaklar . Değer düştüyse hicbisey yapmadan geri yollicaklar.Deger beklendigi gibi devam ediyorsa tutunma ignesi yapip yollicaklar dinlenceksin dicekler.fazlada yapcak bisey yok.iki kaybim var ordan biliyorum.umarim hersey yolundadir.en dogusunu size tabikide doktorunuz söyler.geçmiş olsun

Gittim suan yapilcak hic bisey yok dediler degerim 10.48 oldugundan ne kan alindi nede ultrasonla baktilar yarin polikligine gidicem tekrar kan alincakti zaten.cuma gununden beri sizinle konusunca hamile olduguma alistirmistim kendimi umarim kotu birsey yoktur ve yerlesme kanamasidir:KK43:

İnşallah hayırlısı olur, inşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlar... Çok geçmiş olsun tekrar

Olsun canim hiç üzülme.adetten sonra çalışmalara devam.doktor bekleme süresi bile vermiyor okadar normal bi durum.hayırlı haberlerini bekliyorum

kımyasal gebelık yasıyorsun drun mudahale edecegını sanmıyorum normal adet gorur gıbı atacaksın bebegı ama korkma hıc dusuk yapmıs gıbı olmuycaksın cunku bebek hıc tutnanamamıs yanı su anda addet goruyosun tavsıyem adet gunun gecmeden kan testı yaptırma bıdaha cunku bu durum bırcok kadının basına sureklı gelen bır durum ve cogu zaman farkedılmez

Tesekkur ederim yorumlariniz icin heray sasmayan bi adet duzenim var yani 25ci gunde gelmezse muhakkak ertesi gunun sabahinda adet olurum bu ay 33cu gunumde olmus oldum tam ve korunmasiz ilk ayimizdi heyecan yapip kan aldirinca doktorda cikan sonuca olumlu konusunca umitlendik birdaha ki aya insallah:(

Back