• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Acil cevap verebilir misiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

FuRmiRa

İki eylül anası 😜
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
79
73
88
39
2.5 yaşında bebeğim genellikle kabızlık sorunu var. Hep sulu ve posalı gıdalar veriyorum. Ama iki gündür kabız tuvaletini yapıyor ama çok zorlanarak ve afedersiniz koyun pisliği gibi. Bu sabah kalktı popom acıyor deyip ağlıyordu zeytinyağı verdim etki etmedi bekledim. Sonra esime eczacıya sorarak gliserin kansuk diye kabızlık fitili aldırdım akşam 4 gibi fitili verdim. Kaç saat oldu hiç bişey yok ve daha kötü sürekli karnım ağrıyor diyere ağlıyor ara ara ağrı gelip gidiyor kendi kendime şüpheye düştüm kabız değil miydi sanki kaç saat oldu niye yapmadı... Var mı bi fikriniz üzerinde 5 10 dakika içinde etki eder yazıyor

Dulcosoft kullanmıştım kızım 9-10 aylıkken, bilmiyorum o mu fayda etti yoksa geçici bir dönem miydi ama ondan sonra hiç sıkıntısı olmadı çok şükür. Bir araştırmanızı tavsiye ederim fakat bir doktora görünseniz daha iyi olur 👌

Back