acil cevap ve bir kaç soru....:((((((

xixtxixr&buse

Sana ait bütünüm :)))
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
116
Yer
Adıyaman
Arkadaşlar 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz 1,5 yıldır ama olmuyor ben dr gittim sorun yok dediler eşimde daha gitmedi bu aralar hastane araştırması yapıyoruz bir yakınım Prof. Hakan Şatıroğlunu önerdi ama H.Şatıroğlunun Tüp bebek merkezi varmış ve aşılama ve tüp bebek üzerineymiş oraya gitsek bize direk tüp bebek ya da aşılama mı önerirler? bir diğer sorum da Tam gün yasası çıktığından çoğu Prof.kendilerine muayehane açmışlar ve onları Üniv.bulmak zor oluyomuş ve ücretlerde 300tl başlıyo tahlileri nerde yaptırcağız? bu durumda ve doğum hangi hastanede olacağına karar vermek zorundaymışız...benim anlamadığım şu herşeyi muaynehanesi,tahlilleri,doğumu da birlikte yapacağımız bir yer yok mu ... özel hastaneler güven olunmaz diyolar bende tedirginim ve kafam oldukça karışık yardımlarınızı bekliyorum ...bu arada Ankara da yaşıyorum

senin tüm tahlillerinin ayrıntılı şekilde yapılması ve rahim filminin çekilmesi gerekir en başta.ayrıca eşininde bir üroloğa muayene olması ve sperm analizlerinin yapılması gerekir.önce kendine iyi bir doktor bulup bu aşamaları hallet.doktorun gerekirse hap ve iğne tedavisi uygular aşamalı olarak.eğer sonuç alınamazsa o zaman seni aşılamaya yönlendirir.bu arada özel hastaneler konusunda ön yargılı olma.bende tedavimi özel hastanede sürdürüyorum.ankaradaki özel hastaneleri tam bilmiyorum iyice araştır hepsini internetten ona göre en iyi bulduğun doktora git bence.her gidişinde 300 tl para vereceğine sgk ile anlaşmlı bir özel hastaneye gitsen çok daha uygun fiyata tedavine devam edersin.eğer ankara acıbadem hizmete girdiyse hiç düşünme derim

mcn84 canım çok teşekkür ederm özel hastane araştırması yapıyorum Devlet Hast.iyi ama duyduklarım beni korkutuyo öz.doğumhanede yaşananlar!!! bu ay gideceğiz doktora bakalım hala araştırmalarım devam ediyo ama senin dediğin gibi SGK anlaşmalı bir hastane arıyorum Acıbadem Ankara da henüz hizmete girmemiş senin bebeğin var mı?

güzelım sen önce bır hamıle kal dogum yapıcagın hastaneyı ozamn düşünür bulursun daha athlıller tedavı derken belkıde uzun bır yol var önünüzde sen tüm tetkıklerını hallet esınde sperm versın bır sorun varsa cıksın bakalım ortaya tedavı ıcın ona göre bulursunuz bıryer tüpbebek fln gerekırse rapor cıkarmaya calısırsınız

ebru_1907 canım cevabın için teşekkür ederim bu konulardan hiç anlamıyorum o yüzden iyi bir araştırma yapmaya çalışıyorum bakalım hayırlısıyla sonu güzel olur ...

Back