acil cevap lutfen

sapsik58 sapsik58 , sen bu konu sahibi için kart zampara dememiş miydin? Yoksa ben mi yanlış anladım? :rolleyes:

Bak yine o. Aynen canim buydu.
Nedense hic sasirmadim konu icerigine.
sultaesma sultaesma lan yatacak yerin yok lan.
Carpilican lan. Ciz olucan.
Disari cikma sakin yildirim duse bilir ustune. Evdede elektroniklerden uzak dur, elektrik akimina yakalana bilirsin. O elindeki telefonu yavasca bi kenara koy.
Uf olucan uf.
Kazen Kazen su abazanin kimligini ifsa etme yetkin vardi dimi? Hani zamaninda buna benzer abazanin sosyal medya ismini burda ifsa ettigmiz gibi:KK62:

Bak yine o. Aynen canim buydu.
Nedense hic sasirmadim konu icerigine.
sultaesma sultaesma lan yatacak yerin yok lan.
Carpilican lan. Ciz olucan.
Disari cikma sakin yildirim duse bilir ustune. Evdede elektroniklerden uzak dur, elektrik akimina yakalana bilirsin. O elindeki telefonu yavasca bi kenara koy.
Uf olucan uf.
Kazen Kazen su abazanin kimligini ifsa etme yetkin vardi dimi? Hani zamaninda buna benzer abazanin sosyal medya ismini burda ifsa ettigmiz gibi:KK62:
Ya siz benden ne istiyorsunuz anlamiyorum bn size ne yaptim ne istiyorsunuz bnden

Bisey sorucam ya sultaesma sultaesma
Beri bak hele.
Senmisin yoksa 2 gun once bana o mesaji atan? 17 yasindayim erkegim, kiz arkdasimla iliskiye girdik kanamasi var diyen? Gelmis bide baska konularda " aaa evet banada oyle birisi yazdi" diye milleti kandiriyon. Buyuk ihtimal sendin yine o bana yazan.

Bisey sorucam ya sultaesma sultaesma
Beri bak hele.
Senmisin yoksa 2 gun once bana o mesaji atan? 17 yasindayim erkegim, kiz arkdasimla iliskiye girdik kanamasi var diyen? Gelmis bide baska konularda " aaa evet banada oyle birisi yazdi" diye milleti kandiriyon. Buyuk ihtimal sendin yine o bana yazan.
Vallahi billahi tillahi ben degilim tamam mi su ramazan ayinda mubarek gunde gunahimi alin

Back