Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bak yine o. Aynen canim buydu.
Nedense hic sasirmadim konu icerigine. sultaesma
lan yatacak yerin yok lan.
Carpilican lan. Ciz olucan.
Disari cikma sakin yildirim duse bilir ustune. Evdede elektroniklerden uzak dur, elektrik akimina yakalana bilirsin. O elindeki telefonu yavasca bi kenara koy.
Uf olucan uf. Kazen
su abazanin kimligini ifsa etme yetkin vardi dimi? Hani zamaninda buna benzer abazanin sosyal medya ismini burda ifsa ettigmiz gibi
Bak yine o. Aynen canim buydu.
Nedense hic sasirmadim konu icerigine. sultaesma
lan yatacak yerin yok lan.
Carpilican lan. Ciz olucan.
Disari cikma sakin yildirim duse bilir ustune. Evdede elektroniklerden uzak dur, elektrik akimina yakalana bilirsin. O elindeki telefonu yavasca bi kenara koy.
Uf olucan uf. Kazen
su abazanin kimligini ifsa etme yetkin vardi dimi? Hani zamaninda buna benzer abazanin sosyal medya ismini burda ifsa ettigmiz gibi
Bisey sorucam ya sultaesma
Beri bak hele.
Senmisin yoksa 2 gun once bana o mesaji atan? 17 yasindayim erkegim, kiz arkdasimla iliskiye girdik kanamasi var diyen? Gelmis bide baska konularda " aaa evet banada oyle birisi yazdi" diye milleti kandiriyon. Buyuk ihtimal sendin yine o bana yazan.
Bisey sorucam ya sultaesma
Beri bak hele.
Senmisin yoksa 2 gun once bana o mesaji atan? 17 yasindayim erkegim, kiz arkdasimla iliskiye girdik kanamasi var diyen? Gelmis bide baska konularda " aaa evet banada oyle birisi yazdi" diye milleti kandiriyon. Buyuk ihtimal sendin yine o bana yazan.