Acil Cevap Lütfen 😢 Kocama yatakta iyi değilsin dedim. Erkeklik gururunu incitir mi ?

Ve ciddi anlamda ilişkide hiç iyi değil. Tamam çok nadir de olsa iyi oluyor ama onda o yürek yok gibi. Hani nasıl desem ben ondan daha erkek gibiyim. Onun bir de erken boşalma sorunu var. Bu yüzden isteksiz gibi. Onun için mi farklı yollar istedi kendince. Anlamadım gitti.

Kocam açık birini görünce tabii ki de hemen yükselmiyor. Ama aklına dahi gelsin istemiyorum. Ayrıca çoğu kadın eşinin çok açık kadınlara bakmasını istemez ki. Normal açıklıktan bahsetmiyorum. Çok açık hani dekolte mini etek vs

Bu şekilde çok kısıtlarsam daha mı kötü olur diyorsunuz yani

Dısardaki kadınların ne giydiğinden rahatsız olmuyorum . Kocama da sapık gibi sağa sola bakma uyarısında bulunmuyorum . Yolda önüme bakarım yanımdakinin nereye baktığıyla ilgilenerek kendime aldığım havayı zehir edemem sonuçta dışarı çıktıysam kendımı mutlu etmek istemişimdir nefes almak hayatı yakalamak bi kahve alıp kendımı dinlemek . Kimsenın göz perdesi olamazsınız

kendını bilen adam yanında biri varken sağa sola bakmaz zaten .

O lafı size söyleten de kendisi ama değil mi?

Eşinizin size tutkusu ve ten çekimi yok, sizi arzulamiyor, teniniz bedeniniz onu etkilemiyor o yüzden sizden bekliyor. Sevişmek ısmarlama ve planlı olmaz, kendiliğinden gerçekleşir, normali bu en azından.

Eninde sonunda tükenip bitireceksiniz, çocuk yapmamalısınız.

Haklısınız. Ama zaten tatile gidiyoruz dışarıya falan çıkıyoruz Çok farklı ortamlara kalabalık ortamlara giriyoruz. Sadece onun gözlerine bakıyorum bakıyor mu diye. Tabii bir kere iki kere insanın gözü çarpar insanın sonuçta herkes bakıyor. Ama ne bileyim o bakış onu farklı yerlere çeker diye korkuyorum. Öyle azgın sapık bir insan değil. Ama bilmiyorum. Acaba Artık bu tarz şeyler yapmasam mı ? Hani bakıyorsa baksın, görüyorsa görsün. Bu şekilde ben ona daha mı çok değerli ve güzel gelirim acaba

Valla adama kızmıştım ilk ama siz sürekli kocanıza sapıkmıs gibi davranmışsınız adamı o moda sokmayın . Sonunda siz zararlı çıkarsınız . Kıskanmak başka bisey baktığı yere kadar kontrol altında tutmak başka bisey .

Evet. Ama işin tuhaf yanı ben de istekli olmama rağmen çok belli eden taraf değilim. Yani eşimi yatakta azdırmıyorum. Bir erkeğin mutlu olacağı şeyleri yapmıyorum. Çekiniyorum. O da bana bakıyor O da aynı şekilde ruhsuz davranıyor. O yüzden dedim birlikte olsak dahi artık hiçbir şekilde birbirimizden çekinmeyeceğiz. Sen ne istiyorsan söyleyeceksin ben ne istiyorsam söyleyeceğim. Aksi takdirde kafamız başka yerlere gidiyor. Ve o kadar sinirlendim ki dedim ki sen bu şekilde ilişkide ne istediğini ne yapmam gerektiğini bana belirtmezsen çekinirsen benim de gözüm başka erkeklere Kayar. Tabii böyle bir şey yapmam ama korksun diye söyledim

İşte o yüzden diyorum. Baştan beri kocama tamamen savunmasam da kendimi de biraz da olsa haksız buluyorum. O yüzden dedim ya acaba benim mi biraz onu yapmasına katkım oldu. Hani kısıtla kısıtla nereye kadar. Erkek de olsa sonuç olarak o bir insan. Ben ne kadar kısıtlarsam tabii ki de görecek tabii ki de gözüne çarpacak. Hem kısıtladığım için hem de ona yatakta iyi değilsin dediğim için bunları yaşadım. Dediğiniz gibi sapıkmış gibi muamele gösterdim. Öyle yaparsam ister istemez içinde yoksa bile kendini öyle hisseder. Kaldı ki eşimin ailesi hep açık

Valla kocanızın yaptığı sere…lik . Ona biseylerı yatakta düzelt dediniz die kendınızı suçlamayın O ayrı bi mevzu ..

Sonrasında ki yorumlar için ben size sizin yaptığınız yanlışı söyledim . İkisini birbirine karıştırmayın .

Ya azdırmak nedir? Birbirinize dokunmanız, bakışınız, öpüşmeniz bile yetmeli. Adam bahaneler uyduruyor size çekimi ilgisi hiçbir şeyi yok.

Yani ayrı ayrı konular dahilinde ikimiz de bir nevi suçluyuz. Tabii ki ben onun kadar suçlu değilim yine de. Ben öyle bir şey söylesem de o öyle bir şeye kalkışmayacaktı. Aynı şekilde ben de onu kısıtlamayacaktım. Televizyonda dahi bir şey çıkarsa bakma izleme demeyecektim. Ona sapıkmış gibi davranmayacaktım. Bazen insan ne yaptığını bilemez ya neden hata yaptığını bilemez. İşte bunların hepsi duyguların bize yaptırdığı şeyler.

Ya azdırmak nedir? Birbirinize dokunmanız, bakışınız, öpüşmeniz bile yetmeli. Adam bahaneler uyduruyor size çekimi ilgisi hiçbir şeyi yok.
Öyle diyorsunuz da bazı erkekler o şekilde hoşlanıyor. Normal öpüşmek duygusal anlamda da olabilir. Ama yatakta ilişkide biraz daha farklı şeyler bekleyebilir erkek o yüzden öyle söyledim

Eşim en ufak şeyde azan bir insan değil. Onu iyice baştan çıkartmak için affedersiniz ama orsp gibi davranmak gerek.

Ayrıca her erkek aynı mı ? Herkesin duyguları bakış açısı farklı. Genelleme yapmamak lazım

Bu tarz hareketler bana o kadar varoş geliyor ki.aldatmanin bile bir onuru var arkadaş. bazıları iyice abazan Facebook dayısına dönüyor.hayatta görüşmezdim de dememiş, cesaret edemezdim demiş.size olan korkusundan yani.istemediği için değil.bu kadar da akılsız bir açıklama.

Buluşacak kadar yüreği olduğunu zannetmiyorum..... garip bir cümle.eşiniz açıklama yaparken buluşacak kadar cesaretim yok diyor? Siz ise buluşacak kadar yüreği yok diyorsunuz....Yani? istemediği için değil sizden korktuğu için yapamayacağını ima ediyorsunuz ikiniz de.neden yani?

e yapmadigini nereden biliyorsun? şeyine sayac mi taktin? akillilik edip telefondan konusma kaydini silmiştir, parayi da elden vermistir kadinin pezevenkine.
siz de biliyorsunuz adamin gözünün de şeyinin de disarida olduğunu. O da biliyor sizin ailenizin size sahip çıkmayacağını, ekonomik olarak sifirda oldugunuzu. zaten biliyordu simdi buna inanip kalirsaniz emin olacak. bu saatten sonra da nasilsa gidemeyeceginizi bilmeni rahatligiyla kim bir neler yapacak. adamin kaybetme korkusu varsa da bu olayla gitti.
allah yardimciniz olsun, daha da bu evlilikten asla hayir gelmez.

*asla cocuk yapma calismalarina devam etmeyin. madem ekonomik olarak sifirdasiniz bari kursa girin meslek edinin, mesleginiz varsa ise girin calisin ki kenarda kosede güvenceniz olsun

Ya azdırmak nedir? Birbirinize dokunmanız, bakışınız, öpüşmeniz bile yetmeli. Adam bahaneler uyduruyor size çekimi ilgisi hiçbir şeyi yo

Hayır öyle değil. Bir anda soğudum dedi Ne yaptığımı anlam veremedim aramayı bıraktım dedi

Bütün banka geçmişine baktım. Hiçbir şekilde para çekmemiş ya da birine para atmamış. Sadece aylık ödemeler giderler onlar vardı. Gitmediğine eminim. Zaten zamanı da yoktu çalışıyor çünkü vardiyalı şekilde. Belli ki kendi kendine hayal kurmuş tatmin etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…