- 7 Mart 2024
- 63
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi elifkubra_
Merhaba arkadaşlar. Eşimle 2 yıldır evliyiz. Eşim ile ilişkiye girerken çok fazla zevk almıyorum. Çünkü çok fazla tutku yok. Oda çekiniyor gibi bazı şeylerde, bende. Hatta artık ben söylüyorum ilişkiye girelim diye hep ben söylüyorum sen yanaşmıyorsun deyip kızıyorum. Bide çocuk istediğimiz için sürekli ilişkiye girmemiz gerek. Her neyse, 1 hafta önce ilişkiye girdik yine isteksiz ruhsuz değişik bir ilişki oldu. Robot gibiydik yani. Ertesi gün ben onunla dalga geçtim ilişkide 1.0 kaybettin iyi değildi değişik ti hiçbir şey anlamadım dedim. O da birşey demedi. Sonra ben bi kaç günlüğüne bir yere gittim. Onun internet geçmişine baktım birde ne göreyim Oturduğumuz semttin ismini ve sonrasında bayan arkadaş telegram yazıp aratmış. Aradığı çıkmayınca oturduğumuz semtin adı ve 18+ telegram vs yazmış. Ama kimseyle mesajını görmedim. Çok sinirlendim senin niyetin belli dedim biriyle mi yatacaktin dedim çok zoruma gitti. Oda bir an öyle aklıma geldi nasıl oldu anlamadım ama o an öyle gerekti yazmam gerekti dedi. Aklımda sadece yazışmak vardı onun ilersini düşünmedim dedi. Bende dedimki yazismadan sonra zaten işin sonu buluşma ile biter hiç mi utanmadın beni düşünmedin diye kavga ettim bağırdım. Çok özür diledi yapmamam gerektiğini boş işlere kalkıştığıni söyledi. O kadar cesaretli değilim yapamazdim dedi. Sadece macera merak mi artık bilmiyorum. Sonra 3 gün boyunca çok düşündüm. Acaba benim o lafımdan etkilenip de mi böyle bir şeye kalkıştı? Hani kendini erkekliğini bir kadına ıspatlama gereği mi duydu? Ben onu yetersiz olduğunu ima ettim diye mi böyle bir şeye kalkıştı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ona çok kızgınım hatta soğudum ama kendimde de suç buluyorum. Sizce haklı mıyım? Bir erkeğe ilişkide kötü olduğunu ima eden sözler söylenir mi ?