• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap kızlarrr

umutluvaka26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
4
0
1
27
Kızlar merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 4 aydır çocuk planlıyorum. Benim regl öncesi göğüs hassasiyetim ve regl olacakmışım gibi ağrım olmazdı hiç şimdi ise reglime 5 gün var ve aşırı göğüs ağrım özellikle uçlarında acı ve regl olacakmışım gibi ağrım var bu belirtileri yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı? Test yapsam çıkar mı?

Kızlar merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 4 aydır çocuk planlıyorum. Benim regl öncesi göğüs hassasiyetim ve regl olacakmışım gibi ağrım olmazdı hiç şimdi ise reglime 5 gün var ve aşırı göğüs ağrım özellikle uçlarında acı ve regl olacakmışım gibi ağrım var bu belirtileri yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı? Test yapsam çıkar mı?
Canım benimde tam tersi normalde gögüs ağrım olur acırdı adetten önce bu ay hiç olmadı adetime 3 gün var. Ama 9 aydır deniyorum ve inan bunların bir anlamı yok artık bundan eminim. Adet geçmesi 1 hafta olduktan sonra test yaparım ancak çünkü her türlü belirtiyi 3-4 gün gecikmeyi yaşadım. Stres olup düşünmeyi bıraktıgımız ay olucak inşallah🙏🏼

Back