• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap istiyorum,hamilelik ihtimali ile ilgili...

sweetpie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
3
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Bugün nişanlımla ilişkimiz oldu. Korunmadık. Daha doğrusu unuttuk. Bugun adetimin bitşinden itibaren 3. günüm. Adet başlangıcımdan ise 8. günüm. Ayrıca ilişkiden sonra ertesi gün haplarından bir tane aldım bir tanede yarın sabah alıcam. Hamile kalmak istemiyorum şu dönemde,sizce bir sorun olurmu. Bazı kişilere danıştım sorun olmayacağını söyledi ama sizede danışmak istedim yinede.

Teşekkür ederim cevabın için. Hapı ilişkiden 3 saat sonra birincisini ve onu takip eden 12 saat içerisinde de 2.sini aldım. Teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız. Ama bu bana ders oldu bi daha korunmayı unutmak mı asla :)

Teşekkür ederim cevabın için. Hapı ilişkiden 3 saat sonra birincisini ve onu takip eden 12 saat içerisinde de 2.sini aldım. Teşekkür ederim gerçekten iyiki varsınız. Ama bu bana ders oldu bi daha korunmayı unutmak mı asla :)

biz nişanlıyken hiçbişey yapmadık.eşim çok korktu:DDDD.....2 hafta önce spiral taktırdık ama halen kondomla korunuyo ve yine korkuyo:DDDDD....ne tür bi eşim var benim :D:D:D

iyi akşamlar o haplardan mecbur kalmadıkça çok kullanma istersen bütün düzeni bozuyor. Bir de kullanırken ikisi birlikte yutuluyor diye biliyorum yine de çok zorda kalıp kullanırsan valla ben artık herhalde yaşın da getirdiği ruh hali ile (75'liyim) böyle herşeyden korkar oldum :)Bu anlattığın tarihlerde ve de hap aldığın için hamile kalmazsın merak etme.

Naz teşekkür ederim cevabın için zaten bidaha böyle bir hata yapmayız korunmamak gibi. Prospektüste 12 saat arayla alın yazdığı için öyle kullandım. Ama sizin gibi yardım etmek isteyen kişiler sayesinde içim rahatladı. Çok teşekkürler gerçekten.

merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim zaten bir tane kızım var 1yaşındaeşimi hamileyken kaybettim 3gün oldu ailemin yanına döneli böyle bir durumda hayatım biter::(:84::84::84::84::84::84:

merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim zaten bir tane kızım var 1yaşındaeşimi hamileyken kaybettim 3gün oldu ailemin yanına döneli böyle bir durumda hayatım biter::(:84::84::84::84::84::84:

büyük ihtimalle psikolojik..bende bazen acaba hamilemiyim diyorum.sonra bi baş dönmesi,mide bulantısı:))))....sanki hamileymişim gibi kasıklarımda ağrı başlıyo.belim ağrıyo falan:)) sonra hastaneye gidip betahcg yaptırıyoruz.sonuç negatif çıkınca bendeki tüm sorunlar gidiyo:DDDDDD.umarım seninkide psikolojiktir.hakkında hayırlısı olsun cnm

doktor kürtaj sonrası antibiyotik verdi mi?genelde vermeleri lazım enfeksiyon riskine karşı.belirtiler benziyor gibi, bence mutlaka doktoruna git kontrol ettir.

verdi ama ben ilaç kullanamıyorum ki büyük ihtimal enfeksiyon kaptım çünkü baya akıntım var üstelik kokuyor kanamam bitti ama devam ediyor karnıma ve kasıklarıma bastırınca ağrı hissediyorum çok kötü artı kabızlık sorunumda başladı buna bağlı olabilir mi ki acaba ölcem kokudan ya doktora falan da gidemiorum ailemin yanına döndüm sıkı tutuyorlar biyere çıkamıorum oyüzden içimi rahatlatabilcek bişileri netten bulmaya çalışıorum:84:

inşallah canım elkide öyle çünkü gerçekten çok kötü şeyler yaşadım eşimi trafik kazasında kaybettim üstelik hamile bile olduğumu bilmeden aldırmaya kıyamadım eşimden sonra ilk kez bir beraberliğim oldu unuturum diye bu olayı yaşadım çok korkuyorum kafayı yicem böyle bir durumda biterim hayatıma son bile veririm:(:84::84::84::84::84:

Back