- Konu Sahibi B bihaber07
- Favorilere Ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba . Yaklaşık 3 senedir kapalıyım. Kapandığımdan beri kafamda geçmek bilmeyen bir egzama problemim var . Durumun ciddiyetini anlamanız için şöyle diyebilirim. Kafamın yarısı kurak arazi gibi. Elim sürekli kafamda. Evin heryerinde başımdan dökülen yaralar. Sabah uyandığımda yatağım komple kafamdaki kabuklar. Doktora gittim ilaçlar tedavi etmedi. Kapalı oldugum içinde başımın görünmemesi sebebiyle hastalığımı göz ardı ettim . O sebeple kafamda açılma fikri geliyor. Böyle bir hastalığım olmazsa kafamı açma fikri aklımın ucuna gelmezdi. Ama kafamdaki yaralar benim psikolojimi baya bozuyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz. Saçım kapalı ve hava almadığı için bu hastalığı atlatamiyor olabilir miyim
- Bugün 01:42
- Favorilere Ekle
Önce doktorunuza bir sorun; "başımın kapalı olması problemi arttırır mı?" diye.Merhaba . Yaklaşık 3 senedir kapalıyım. Kapandığımdan beri kafamda geçmek bilmeyen bir egzama problemim var . Durumun ciddiyetini anlamanız için şöyle diyebilirim. Kafamın yarısı kurak arazi gibi. Elim sürekli kafamda. Evin heryerinde başımdan dökülen yaralar. Sabah uyandığımda yatağım komple kafamdaki kabuklar. Doktora gittim ilaçlar tedavi etmedi. Kapalı oldugum içinde başımın görünmemesi sebebiyle hastalığımı göz ardı ettim . O sebeple kafamda açılma fikri geliyor. Böyle bir hastalığım olmazsa kafamı açma fikri aklımın ucuna gelmezdi. Ama kafamdaki yaralar benim psikolojimi baya bozuyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz. Saçım kapalı ve hava almadığı için bu hastalığı atlatamiyor olabilir miyim
- Favorilere Ekle
Ablamda vardı bu seneler önce. Kafa derisinde bir katman resmen. Sonra vücuda da yayılınca örnek aldılar parça. Egzama değil sedef dendi en son. Verilen ilaçlr %60-70 iyileşme sağladı. İyileşme oldukça psikoloji da iyiy ye gitti sanırım o da biraz iyileştirdi. Sonrasında bir yerden karaciğerden geldiğini okumuş enginar suyu tüketti bir şişe o ara. O oldu nerdeyse bitti hastalık ama uzun bir süreçten söz ediyorum. Psikolojinizi anlıyorum yani, en azından evde açarak elbette deneyin bunu. Geçmiş olsunMerhaba . Yaklaşık 3 senedir kapalıyım. Kapandığımdan beri kafamda geçmek bilmeyen bir egzama problemim var . Durumun ciddiyetini anlamanız için şöyle diyebilirim. Kafamın yarısı kurak arazi gibi. Elim sürekli kafamda. Evin heryerinde başımdan dökülen yaralar. Sabah uyandığımda yatağım komple kafamdaki kabuklar. Doktora gittim ilaçlar tedavi etmedi. Kapalı oldugum içinde başımın görünmemesi sebebiyle hastalığımı göz ardı ettim . O sebeple kafamda açılma fikri geliyor. Böyle bir hastalığım olmazsa kafamı açma fikri aklımın ucuna gelmezdi. Ama kafamdaki yaralar benim psikolojimi baya bozuyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz. Saçım kapalı ve hava almadığı için bu hastalığı atlatamiyor olabilir miyim
- Favorilere Ekle