acil cevap 15 aylik oglum sut icmiyor nasil alistirayim

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Meraba arkadaslar daha once de oglum kahvalti yemiyor diye bi konu acmistim ama kimse cevap vermedi halada kahvalti yemiyor peki sizler inek sutune nasil alistirdiniz biberon almiyor kasikla vetdim bi kac kez kusacak gibi oldu ve redetti lutfen yardimci olun bana oturdum burda cevap bekliyorum kahvaltida yemiyor offf ne yapacagimi sasirdim kimse yokmu cevap bekliyorum

oda sıcaklığında sekersiz ver ben öle alıstırdım kendi oğlumu ve bi çok çocuğu

arkadaşım yolunu ben de bulamadım ama çok da dert etmiyorum doktorumuz da yoğurt peynir yiyorsa sorun değil dedi.ben de kaşık maması şeklinde veriyorum sütünü telafi etmek için ve yoğurt yiyor,kahvaltıda da peynirini yumurtasıyla karıştırıyorum.
alışmayınca alışmıyo maalesef herhalde genetik ben de eşim de süt hiç sevmeyiz ama yoğurt peynir her türünü severiz.
hamilelikte de ben süt içmedim ama bol yoğurt ve peynir tükettim.gözlemlediğim kadarıyla bebekler anneleri hamilelikte neleri çok yediyse onları daha çok seviyo.

istersen sen de tahıllı kaşık mamalarını ya da pirinç unu maması verebilirsin süt ihtiyacını karşılamak için.

Cevaplar icin tesekkurler oglum biraz tombis 14,5 kiko boy 80 cm hazir mamalari hic vermedim 6 aya kadar hep emdi halada emiyor ama yumurta peynir yemiyo dogrusu kahvaltilik hic biseyi agzina surmuyo pilavi normal yemekleri yemiyor yedigi bi tek corba yogurt danone bunun disinda hic bisey ywmiyo hep corba vermek istemiyorum ama mecbur ne yapayim yemiyor sipa sut icse biraz daha iyi olucak arkadasin soyledigi gibi bire oda sicakliginda sekersiz vericem bakalim insaalah icer

Back