Aşılama Acil bursa da aşılama olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

KELEBEK33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
106
0
SELAM ARKADAŞLAR 2 YILDIR BEBEK İSTİYORUZ AMA OLMADI KISMETSE AŞILAMA YAPTIRACAZ BURASI DOKTOR AÇISINDAN YOKSUN BİR YER SİZLER BURSA DA NEREDE YAPTIRDINIZ NELER YAŞADINIZ NE KADAR TUTTU FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ALLAHIM BU YOLDA HERKESİN YARDIMCISI OLSUN ZOR VE YORUCU BİR SÜREÇ OLACAK BİZİM İÇİN AMA DEĞER RABBİM BİZE VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH :ecrin_bebek:

merhaba kelebek,

ben bursada acıbadem hastanesinde kasım ayında aşılama yaptırdım.ilk aşılamamdı ancak negtif sonuç aldım.
aşılama 842 tl idi,ilçlar 330 ytl tuttu.aşılamadan 1 hafta sonra progesteron testi istedi doktor oda 52 tl idi.erken regl olmasaydım birde beta hcg testi yaptıracaktım ama gerek kalmadı. tedavi bize 1224 tl'ye maloldu.başka sormak istediğin birşey olura yanıtlayabilirim

canım ben bursada yaşıyorum....madem aşılama yaptırcan yol masrafın zaten olacak...ben birde tüp bebek hemşireliği yaptım bursada 2 aşılam yaptırdım birincisi prof.osman develioğlu yaptı.2 .özer kutlu yaptı ikisindende menun kalmadım ikiside negatifti burda bu iş sadece ticaret amacıyla yapılıyo ben sana söyliyeyim...canının manevi analamda yandığınamı yanayım paramın gittiğine mi yanayım ama istanbula gidersen mustafa bahceciyi öneririm ama dersenki sen neden gitmedin ben sadece güvendim tek suçum bu.gözümün içine baka baka yalan söylediklerini gördüm.artık kendi haline bıraktım tamamen vercek mevlam verir diye düşünüyorum....

Canım benım korktuĞumda o tıcarı amÇlı olması ondan karar veremıyorum ama gÜvenmekten baŞka Çarem yok osman develıoĞlunun adını Çok duydum ama merkze gıtmek sankı daha mantıklı testler aÇısından osman develıoĞlu ne kadar tutmuŞtu nerede yapıyor ıŞlemı

X