• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Acil bu beyaz yatak odası nasıl yorumlarınıza ıhtıyacım var

Nacizane fikrim beyaz yatak odasi almayin derim.Benim yatak odamda beyaz ve iki gune bir toz almak zorunda kaliyorum.Duruşu cok guzel ama o toz herseyi berbat ediyor sanki hic temizlik yapilmiyormus gibi duruyor.Ben pismanim tabi yine siz bilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bu mobılya nasıl sızce yatak odası ıcın bunu dusunuyorum yatak baslıgı bu renk olmayacak rengı degıstırecegız yatak baslıgı ledli olumlu olumsuz tum yorumlara acıgım pazartesıye kadar karar vermem gerekıyor onundekı pufu acılıp kapanabılıyor ıcıne esya koymak ıcın baya genıs yatakla bırlesık değil

Eki Görüntüle 1042938

Eki Görüntüle 1042939

Eki Görüntüle 1042940

Canim hic hoş değil ya

İstikbalin yeni serisi baya değişmiş, modernleşmiş, kendi mobilyalarım için düşünmeye başladım bu markayı, benim şimdiki yatak odam ikeadan keyfime göre modern bi yatak odası ama evlendiğimde daha oturaklı bir takım almam gerekiyor yine de ben sadelikten yanayım. Ofis kadar sade değil tabi ama babannem zzamanı gibi de oymalı kakmalı büyük modeller hoşuma gitmiyor, genç bir çift olduğunu varsayarak istikbalden önerdiğim iki tane beyaz yatak odası var.

1-

istikbal_mobilya_brillance_yatak_odasi_takimi_kampanyasi.jpg

2

%C4%B0stikbal-2012-Yatak-Odas%C4%B1-Tak%C4%B1mlar%C4%B1-Modelleri1.jpg

Evet beyaz çok tozlanıyor benim gibi takıntılıysanız günde iki kez toz aldığınız olabilir ama verdiği huzura değer :) şimdilik iyi ama ilerde çoluk çocuk olunca ne olur bilemem :)

Back
X