• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Acil bu beyaz yatak odası nasıl yorumlarınıza ıhtıyacım var

sosyolog07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
559
25
18
Antalya
Merhaba kızlar bu mobılya nasıl sızce yatak odası ıcın bunu dusunuyorum yatak baslıgı bu renk olmayacak rengı degıstırecegız yatak baslıgı ledli olumlu olumsuz tum yorumlara acıgım pazartesıye kadar karar vermem gerekıyor onundekı pufu acılıp kapanabılıyor ıcıne esya koymak ıcın baya genıs yatakla bırlesık değil

$gl_331_04312.webp

$gl_329_23041.webp

$gl_330_24310.webp

Son düzenleme:
Şu forumdaki yatak odası sorularının yüzde sekseni aynı tip yatak odası. Gerçekten bana şu modelleri görmekten bay geldi.

Merhaba kızlar bu mobılya nasıl sızce yatak odası ıcın bunu dusunuyorum yatak baslıgı bu renk olmayacak rengı degıstırecegız yatak baslıgı ledli olumlu olumsuz tum yorumlara acıgım pazartesıye kadar karar vermem gerekıyor onundekı pufu acılıp kapanabılıyor ıcıne esya koymak ıcın baya genıs yatakla bırlesık değil

Eki Görüntüle 1042938

Eki Görüntüle 1042939

Eki Görüntüle 1042940

meraba canım bende bunun benzerini alıcam ama mor renginde çok hoş ve tatlı bence güzel ve modern duruyo hoş ...

Güzel canım aynası farklıymıs. ama başka modelde bakabilirsin.

Sadeliği çok severim ama bu sanki fazla sade herhangi bir cazip yanı yok gibi aynası dışında. Ama sen beğendi isen kullanacak olan sensin içinden geldiği gibi karar ver :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siyah detayları sevmiyorum böyle mobılyalarda birde çok sıradan geldi

Sifonyer disinda bence guzel. Zaten yatak odasinda cok abartili modeller bence hos degil..

Şu forumdaki yatak odası sorularının yüzde sekseni aynı tip yatak odası. Gerçekten bana şu modelleri görmekten bay geldi.

meraba canım bende bunun benzerini alıcam ama mor renginde çok hoş ve tatlı bence güzel ve modern duruyo hoş ...

Güzel canım aynası farklıymıs. ama başka modelde bakabilirsin.

Güzel bir model siz beğendiyseniz ama daha farklı modellerde olabilir bence:51:

Sadeliği çok severim ama bu sanki fazla sade herhangi bir cazip yanı yok gibi aynası dışında. Ama sen beğendi isen kullanacak olan sensin içinden geldiği gibi karar ver :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok beğenmedim daha farklı modellere bakabilirsin.

Makyaj masası çok güzel

Sifonyer disinda bence guzel. Zaten yatak odasinda cok abartili modeller bence hos degil..

vazgectım bende nısanlım bunu beğendi diye istemistim ama oda bana aslında pekte sevmedım sonradan deyınce vazgectık baska modellere bakıyoruz beyaz renk ıstıyorum yatak odası guzel modeller varsa resım paylasırmısınız bana fıkırlere ıhtıyacım var :)

vazgectım bende nısanlım bunu beğendi diye istemistim ama oda bana aslında pekte sevmedım sonradan deyınce vazgectık baska modellere bakıyoruz beyaz renk ıstıyorum yatak odası guzel modeller varsa resım paylasırmısınız bana fıkırlere ıhtıyacım var :)

Çok fazla seçenek var özellikle beyaz istediğiniz için bulduğum bir kaç model var az çok kafanızda model oturmuş olur birkaç markaya baktım sadece genelde tarzlarını beğendiğim kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazalar:12:

Doğtaş:42:

$cdaebaec-920b-417c-ae56-e505faa3251bslider.webpEki Görüntüle 1053407
$d18073dd-155d-42cf-9b74-f29ffedac7081.webpEki Görüntüle 1053409

Teleset:42:

$Image-0256-650x488.webp$teleset-dreamy-yatak-odasi.webp$teleset-yatak-odasý-modeli.webp

Enza home:42:
$THMB_47ef3f8c-9ca0-42a2-9fdf-0af38695d896crystal_grid.webp

Saloni :42:
$efi_yatak_001.webp$efi_yatak_02.webp
$loft_yatak_karyoila_1.webp

Lazzoni :42:
$image.webp$YTR157-01.webp$YTRN08_Yatak_10_12.webp

Farklı markalarda da bir sürü vardır muhakkak farklı tonlarda düşünülürse yine çoğalır seçenek tabi ki karar sizin:16:

Çok fazla seçenek var özellikle beyaz istediğiniz için bulduğum bir kaç model var az çok kafanızda model oturmuş olur birkaç markaya baktım sadece genelde tarzlarını beğendiğim kaliteli olduğunu düşündüğüm mağazalar:12:

Doğtaş:42:

Eki Görüntüle 1053405 Eki Görüntüle 1053407
Eki Görüntüle 1053408 Eki Görüntüle 1053409

Teleset:42:

Eki Görüntüle 1053410 Eki Görüntüle 1053411 Eki Görüntüle 1053412

Enza home:42:
Eki Görüntüle 1053413

Saloni :42:
Eki Görüntüle 1053414 Eki Görüntüle 1053415
Eki Görüntüle 1053416

Lazzoni :42:
Eki Görüntüle 1053417 Eki Görüntüle 1053418 Eki Görüntüle 1053419

Farklı markalarda da bir sürü vardır muhakkak farklı tonlarda düşünülürse yine çoğalır seçenek tabi ki karar sizin:16:

cok guzeller bunlar cok begendım tesekkur ederım:)

Canım, beyaz renk çok çabuk toz kapıyor, ama yine de sen bilirsin. Benimki beyaz, 2 günde bir toz almak istiyor. Üşenmezsen al :1:
Bi daha yatak odası takımı alırsam bej renk alıcam :16:

fikirlere açığım valla daha mobılyaları almadık :)

:1: Tecrübelerimi anlatayım da gerisi sana kalmış :1:
Ben çok üşeniyorum toz almaktan. Beyaz renk görüntü olarak çok ferah ama tek sıkıntı toz işte :31:
Kafanı karıştırmim yine de sen hepsine bak, içine sinen hangisiyse onda karar kıl :16:

Back
X