- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Rapunzell1
Bayilik yani bence aldiginiz yerden degistirin sezon farki olur magazada indirime girmistir paraniz gider.Fisin üstünde hem aldığım mağazanın adi yazıyor sağ üstte Ltb ismi de yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayilik yani bence aldiginiz yerden degistirin sezon farki olur magazada indirime girmistir paraniz gider.Fisin üstünde hem aldığım mağazanın adi yazıyor sağ üstte Ltb ismi de yazıyor
Ben Izmirden deri mont almistim. Ankarada degistirmistim.Umarim degistirirler yarin gidip konuşacağım.
Aldığım yerde hem çeşit yoktu hem bedeni aslında alırken beğendim de eve geldiğinde kalın bir kazakla biraz sıktı sanki. Yarin bi soruyum fark çok çıkıyorsa da kalsın bende ne yapıyım daha ince şeylerle giymeye çalışırım .Bayilik yani bence aldiginiz yerden degistirin sezon farki olur magazada indirime girmistir paraniz gider.
Valla benimde şüphelerim var da yarın memleketime gidecegim bi soruyum en azından öğrenmiş olurum.kampanyalarda benim bildigim ne olursa olsun geri almiyorlar...
O şekilde sıkıntı çıkarmıyorlar zaten de bu hem kampanya ürünüydü hem de bayilikti arkadaşların dediği gibi değiştirmeyedebilirler en iyisi yarın sorup öğrenmek.Ben Izmirden deri mont almistim. Ankarada degistirmistim.
Yerine baska birsey alabilirsiniz o fiyata ellerinde yoksa buyuguO şekilde sıkıntı çıkarmıyorlar zaten de bu hem kampanya ürünüydü hem de bayilikti arkadaşların dediği gibi değiştirmeyedebilirler en iyisi yarın sorup öğrenmek.
Yarın bakacağım hallederim inşallahYerine baska birsey alabilirsiniz o fiyata ellerinde yoksa buyugu
Bu şekilde yapamıyorum malesef montun biri fashion markasına ait ltb değil.Hepsini iade edin . Parayı vermezlerse çek yazarlar
Hepsini baştan bidaha alırsınız böylece sorun olmaz
Fatura da 94 e düşmüş gibi görünüyor. O zaman ben zarara uğruyorum 94 e düzgün bir mont alamam herhalde.urune ne kadar ucret odedıysenız o kadarlık ucretle degısım olur
fatura tutarına bakılır
Bu şekilde yapamıyorum malesef montun biri fashion markasına ait ltb değil.
malesef faturada ne yazarsa o olurFatura da 94 e düşmüş gibi görünüyor. O zaman ben zarara uğruyorum 94 e düzgün bir mont alamam herhalde.
Aynı mağazadan aldım ama değişimi başka şehirde yapacağım yarin sabah otobüsüm var çünkü ltbden kendi montunu iade yapabilsemde fashion olan montu iade edemem diye dedim yani burdaki mağazaya gitmem gerekiyor her türlü .Aynı mağazadan almadın mı ? öyle okudum diye hatırlıyorum
Aynı mağazadan aldım ama değişimi başka şehirde yapacağım yarin sabah otobüsüm var çünkü ltbden kendi montunu iade yapabilsemde fashion olan montu iade edemem diye dedim yani burdaki mağazaya gitmem gerekiyor her türlü .
Otobüsüm 9 da mağaza 8 de açılsa yetişirim ama kaçta açılıyor bilmiyorum. Bi ihtimal diye gidip bakabilirim aslında. Ben memleketimdeki Ltb mağazasında değişim yapmayı düşünüyordum aldığım yerden değil. Aslında iade alacaklarını bilsem sabah gidip bakabilirdim. Iade alırken sıkıntı çıkarırlar mi peki sabah gitsem açiksa sorsam?Otobüs sabahın köründe mi ? Mağaza açılışından önce mi yani ?
Birde siz ştb mağazasına mı gidip değişim yapıcaksınız yoksa aldığınız mağazanın şubesine mi ?
Kışlıklar kalkıcak artık hergün indirim var döndüğünüzde de halledebilirsiniz .
Kardeşinize sonra kargolarsınız olmaz mı?
Otobüsüm 9 da mağaza 8 de açılsa yetişirim ama kaçta açılıyor bilmiyorum. Bi ihtimal diye gidip bakabilirim aslında. Ben memleketimdeki Ltb mağazasında değişim yapmayı düşünüyordum aldığım yerden değil. Aslında iade alacaklarını bilsem sabah gidip bakabilirdim. Iade alırken sıkıntı çıkarırlar mi peki sabah gitsem açiksa sorsam?
Ikizler adında bi mağazaMağazanın ismini versen daha kolay olucaHem netten açılış saatine bakarız hem iade prosedürüne
Ben bir bakiyimMağazanın ismini versen daha kolay olucaHem netten açılış saatine bakarız hem iade prosedürüne