• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil birşey öğrenmek istiyorum yardimci olabilir misiniz?

kampanyalarda benim bildigim ne olursa olsun geri almiyorlar...

Bayilik yani bence aldiginiz yerden degistirin sezon farki olur magazada indirime girmistir paraniz gider.
Aldığım yerde hem çeşit yoktu hem bedeni aslında alırken beğendim de eve geldiğinde kalın bir kazakla biraz sıktı sanki. Yarin bi soruyum fark çok çıkıyorsa da kalsın bende ne yapıyım daha ince şeylerle giymeye çalışırım .

Ben Izmirden deri mont almistim. Ankarada degistirmistim.
O şekilde sıkıntı çıkarmıyorlar zaten de bu hem kampanya ürünüydü hem de bayilikti arkadaşların dediği gibi değiştirmeyedebilirler en iyisi yarın sorup öğrenmek.

O şekilde sıkıntı çıkarmıyorlar zaten de bu hem kampanya ürünüydü hem de bayilikti arkadaşların dediği gibi değiştirmeyedebilirler en iyisi yarın sorup öğrenmek.
Yerine baska birsey alabilirsiniz o fiyata ellerinde yoksa buyugu

urune ne kadar ucret odedıysenız o kadarlık ucretle degısım olur
fatura tutarına bakılır

Aynı mağazadan almadın mı ? öyle okudum diye hatırlıyorum
Aynı mağazadan aldım ama değişimi başka şehirde yapacağım yarin sabah otobüsüm var çünkü ltbden kendi montunu iade yapabilsemde fashion olan montu iade edemem diye dedim yani burdaki mağazaya gitmem gerekiyor her türlü .

Aynı mağazadan aldım ama değişimi başka şehirde yapacağım yarin sabah otobüsüm var çünkü ltbden kendi montunu iade yapabilsemde fashion olan montu iade edemem diye dedim yani burdaki mağazaya gitmem gerekiyor her türlü .

Otobüs sabahın köründe mi ? Mağaza açılışından önce mi yani ?
Birde siz ştb mağazasına mı gidip değişim yapıcaksınız yoksa aldığınız mağazanın şubesine mi ?
Kışlıklar kalkıcak artık hergün indirim var döndüğünüzde de halledebilirsiniz .
Kardeşinize sonra kargolarsınız olmaz mı?

Otobüs sabahın köründe mi ? Mağaza açılışından önce mi yani ?
Birde siz ştb mağazasına mı gidip değişim yapıcaksınız yoksa aldığınız mağazanın şubesine mi ?
Kışlıklar kalkıcak artık hergün indirim var döndüğünüzde de halledebilirsiniz .
Kardeşinize sonra kargolarsınız olmaz mı?
Otobüsüm 9 da mağaza 8 de açılsa yetişirim ama kaçta açılıyor bilmiyorum. Bi ihtimal diye gidip bakabilirim aslında. Ben memleketimdeki Ltb mağazasında değişim yapmayı düşünüyordum aldığım yerden değil. Aslında iade alacaklarını bilsem sabah gidip bakabilirdim. Iade alırken sıkıntı çıkarırlar mi peki sabah gitsem açiksa sorsam?

Otobüsüm 9 da mağaza 8 de açılsa yetişirim ama kaçta açılıyor bilmiyorum. Bi ihtimal diye gidip bakabilirim aslında. Ben memleketimdeki Ltb mağazasında değişim yapmayı düşünüyordum aldığım yerden değil. Aslında iade alacaklarını bilsem sabah gidip bakabilirdim. Iade alırken sıkıntı çıkarırlar mi peki sabah gitsem açiksa sorsam?

Mağazanın ismini versen daha kolay olucaHem netten açılış saatine bakarız hem iade prosedürüne

Back