- 6 Haziran 2024
- 25
- 5
- 24
- Konu Sahibi bilinmeyen 000
kızlık zarı testinde mastürbasyonla mı yoksa cinsel ilişkiyle mi bozulduğu anlaşılır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hartuşlakızlık zarı testinde mastürbasyonla mı yoksa cinsel ilişkiyle mi bozulduğu anlaşılır mı?
seni teste kim götürecek ailen mi hayatında ki insan mı ?kızlık zarı testinde mastürbasyonla mı yoksa cinsel ilişkiyle mi bozulduğu anlaşılır mı?
ailemseni teste kim götürecek ailen mi hayatında ki insan mı ?
müsade etme onları ilgilendiren hiç bir durum yok ortada
eğer cinsel ilişki derlerse hastanede bu durum otopsiye kadar gidecek yani ailem çok önem değer veren insanlar bu kızlık zarı muhabbetine o yüzden merak ediyorum cinsel ilişki yaşadığım anlaşılır mı yoksa sadece bakire ya da değil deyip gönderirler mimüsade etme onları ilgilendiren hiç bir durum yok ortada
bakire değil derler ki zaten sadece cinsel ilişki ile bozuluyor ya da bir cisim girmesi gerekiyor otopsiye felan kafasına göre götüremezler hastahaneler doktorlar savcılık izni olmadan böyle bir şeye izin vermiyorlareğer cinsel ilişki derlerse hastanede bu durum otopsiye kadar gidecek yani ailem çok önem değer veren insanlar bu kızlık zarı muhabbetine o yüzden merak ediyorum cinsel ilişki yaşadığım anlaşılır mı yoksa sadece bakire ya da değil deyip gönderirler mi
bilmiyorum umarım kurcalamazlar bu konu kapanır giderbakire değil derler ki zaten sadece cinsel ilişki ile bozuluyor ya da bir cisim girmesi gerekiyor otopsiye felan kafasına göre götüremezler hastahaneler doktorlar savcılık izni olmadan böyle bir şeye izin vermiyorlar