Acil bir fikre ihtiyacim var

Keleback_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
34
13
8
31
merhaba arkadaslar ben anaokulu ögretmenligi icin meslek yapiyorum , bidahaki aya ögretmenim not vermeye gelicek stAj yaptigim yere , cocuklar icin bir calisma yapmam lazim size bir örnek veriyim örnegin cocuklarin önüne bir kac materyal koyucam ve cocuklarin yarim saat boyunca onlarla birseyler yapmalari lazim nolur fikir verin okulda yaptigim bir örnegi veriyim belki sorumi daha iyi anlarsiniz cocuklarin önüne top koydum ip koydum su dolu balon koydum
Ve cocuklar oynadilar bunlarla vücutlarini tanidilar,kreativ oldular yani bu tarz biseye ihtiyacim var simdiden cok tesekkür ederim :))

Sensory-playlere bir göz atın derim.
Ben anaokulunda yabancı dil derslerine giriyorum.
Örneğin Çiftlik Hayvanları temasında çocuk sayısından biraz fazla etkinlik tepsisini köpük ve kum olarak dolduruyorum.Her çocuğa aynı hayvanlardan ve birer fırça dağıtıyorum. Canı isteyen kumda oynatıyor canı isteyen hayvanları yıkıyor.
Sınıfınız kaç kişilik ve kaç yaş grubu? Yarım saat tek etkinlik için biraz fazla değil mi?

Yabancı değilseniz , ve ona rağmen böyle berbat bir yazım şekli kullanıyorsanız , ben olsam size geçer not vermezdim , çocuklarımında öğretmeni olmanızı istemezdim.

Back
X