- 16 Ocak 2020
- 83
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi derinnn4567
-
Kan niye vermiyorsunuz? İnsanlar size yorum yazıp duruyor daha nasıl ikna edebilirler? Ya da cevap vermesini beklediğiniz biri mi var? Varsa direkt ona sorun.
Kan verin doktora sorun sonucu da baska seceneğiniz yok.bilgisi olanlardan yaşayanlardan bilgi almak için yazdım sadece bu tarz olur mu diye pek bilgim yok kusura bakmayın.
Bende de geçen ay öyle olmuştı ilk defa adet öncesi böyle bi kaç gün kahverengi akıntı geldi sonra normal adet gördüm bu ayda 1 hafta erken oldum doktora gittiğimde normal dedi herşey ama hormonlarım biraz yükselmişti bende belki kist oluştu o atıldı diye düşündüm birşey demedi doktor
Başka bir konunada cevap yazmistim yerleşme kanamasinda 3 gun kanama 3 gun lekelenme olmaz. Benim her adetim öyle 3 gunde sonra sadece leke gelir. Yerlesme kanaması dediğin kucuk bir lekelenmedir devaminda bisey gelmez niye ikna olamadin anlayamiyorum baya baya adet olmussunarkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.
4 şubat adet tarihimdi oldum 3 gün kanama 2-3 ped günde sonra kahverengi akıntı kırmızı kan olarak değişmeli devam etti 6-7 gün sorum ise
1- yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde yoksa normal adetmi (her ayki gibi karın ağrısı da yaşadım)
2- yerleşme kanaması değilse kahverengi akıntının sebebi ne olabilir?
Senden bir gün önce olmuşum reglimi. Benimkisi 10 gün falan sürüyor yani tamamen bitmesi. Bitti, 6 7 gün sonra da benden kahverengi akıntı geldi. Tek farkımız adet sürelerimiz.. Benim ilişkim olmadı adetten sonra, geçen ay oldu. Ama ben adetimi tam oldum yani her zamanki gibi. Bak eğer korunmasız ilişki yaşadıysan yerleşme kanaması da olabilir, geçen aydan kalmış olabilir üstüne görme olayı. Vajinal enfeksiyonun olabilir, başka bi problem olabilir. En mantıklısı hastaneye gitmek. Ben randevumu aldım mesrla gideceğim. Sende git bir kan ver. Aynı durumu yaşadım, ama bilmiyorum sebebini..arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.
4 şubat adet tarihimdi oldum 3 gün kanama 2-3 ped günde sonra kahverengi akıntı kırmızı kan olarak değişmeli devam etti 6-7 gün sorum ise
1- yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde yoksa normal adetmi (her ayki gibi karın ağrısı da yaşadım)
Başka bir konunada cevap yazmistim yerleşme kanamasinda 3 gun kanama 3 gun lekelenme olmaz. Benim her adetim öyle 3 gunde sonra sadece leke gelir. Yerlesme kanaması dediğin kucuk bir lekelenmedir devaminda bisey gelmez niye ikna olamadin anlayamiyorum baya baya adet olmussun
Senden bir gün önce olmuşum reglimi. Benimkisi 10 gün falan sürüyor yani tamamen bitmesi. Bitti, 6 7 gün sonra da benden kahverengi akıntı geldi. Tek farkımız adet sürelerimiz.. Benim ilişkim olmadı adetten sonra, geçen ay oldu. Ama ben adetimi tam oldum yani her zamanki gibi. Bak eğer korunmasız ilişki yaşadıysan yerleşme kanaması da olabilir, geçen aydan kalmış olabilir üstüne görme olayı. Vajinal enfeksiyonun olabilir, başka bi problem olabilir. En mantıklısı hastaneye gitmek. Ben randevumu aldım mesrla gideceğim. Sende git bir kan ver. Aynı durumu yaşadım, ama bilmiyorum sebebini..
Ben aynısını yaşamıştım 8 ay önce. 3 gün normal adet kanamam oldu sonraki 10 gün boyunca günlük ped kahverengi leke ve karnımda geçmeyen bir ağrı vardı. Dış gebelik çıktı. Inşallah yoktur hemen bir doktora görün.
arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.
arkadaşlar sık konu açıyorum farkındayım özür dilerim ama kafamdaki bazı soru işaretlerini atmam gerekiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?