Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmalısın yerleşme kanaması olabilirMerhaba
Nişanlımla korunmadan 1 aydır birliktelik yaşıyoruz. Adetim 3 gün gecikmenin ardından 4.gun âdet oldum fakat çok çok az geliyor önceki adet olmama göre ve mat bir rengi var sizce ne yapmalıyım
Evet ilk birliktelik sonrasıda gecikme oluyor benimde olmuştuYerleşme kanaması olabilir ama ilk evlendikten sonra benimde adetim gecikmişti ve az olmuştu ilk birlikteliğinizde o da sebep olabilir belki
Ya bide adet gününüzde kısalma meydana geldi miEvet ilk birliktelik sonrasıda gecikme oluyor benimde olmuştu
Bir kaç kere adet gecikmesi ve geç sökülme oldu kısa kısa kanamalarım olmuştu hatta hamileyim sanıp çok defa test yaptım negatifti . İçiniz rahatlayacaksa test yapın sizde .Ya bide adet gününüzde kısalma meydana geldi mi
Yok ben korunuyorum çocuk düşünmüyorum konu sahibi ben değilim. Benim evlendikten sonra 7 gün süren regl atıyorum 5 güne düştüBir kaç kere adet gecikmesi ve geç sökülme oldu kısa kısa kanamalarım olmuştu hatta hamileyim sanıp çok defa test yaptım negatifti . İçiniz rahatlayacaksa test yapın sizde .
Pardon onu bilemiyorum benim bazen az geliyordu bazen gecikiyordu ilk zamanlar ancak sonradan düzeldi düzene girdi. Her şey etkiliyor regl dönemlerini o yüzden net bir şey de söylenmez kiYok ben korunuyorum çocuk düşünmüyorum konu sahibi ben değilim. Benim evlendikten sonra 7 gün süren regl atıyorum 5 güne düştü
Offf bütün cefayı kadınlar çekiyor yav uyuyan kocama bi tane vurasım geldi hahshdgdPardon onu bilemiyorum benim bazen az geliyordu bazen gecikiyordu ilk zamanlar ancak sonradan düzeldi düzene girdi. Her şey etkiliyor regl dönemlerini o yüzden net bir şey de söylenmez ki![]()
Ahahha sorma gerçekten olan bize oluyor hep . Adamın aklını alma şimdi uyurken gece geceOfff bütün cefayı kadınlar çekiyor yav uyuyan kocama bi tane vurasım geldi hahshdgd
Hahahaha kalktım bir sigara yaktım uyku tutmadıAhahha sorma gerçekten olan bize oluyor hep . Adamın aklını alma şimdi uyurken gece gece![]()