• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bilgi istiyorum hamilelik olabilir mi?

Yasamkelebegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
7
0
1
27
Merhabalar. 14 şubatta birleşme olmadan dokunma değme boşalma falan oldu benim elime geldi daha sonra ben yıkadım vajinamada gelmiş olabilir diye yıkafım. 1 martta çok şiddetli baş dönmesi ve miğde bulantısı yaşadım tam 10 gün sürdü bu durum. 4 martta adet oldum , çok az geldi ve ağrısız geldi. Hamilelik şüphem yoktu vertigodan şüphelendik kulak burunmbogaza gittim bir problem yok dedi. Vertigo çıkmadı. 10 gün devam etti dönme. Sonra hamilelik geldi aklıma. Kanama da az gelince. İdrar testi yaptım önce iki çizgi değil gibiydi fotoğraf paylaştım. 2 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Korkuyorum, herkes bilgisini aktarabilir mi? Çok endişeliyim. Lütfen yardımcı olun.

2 saat sonra çıkan çizgi geçersizdir. Üstünden 2 aydan fazla geçmiş olsa kopkoyu çıkardı benden 1 hafta önde olman gerekirdi hatta :KK14:

2 saat sonra çıkan çizgi geçersizdir. Üstünden 2 aydan fazla geçmiş olsa kopkoyu çıkardı benden 1 hafta önde olman gerekirdi hatta :KK14:
Gerçekten mi duam çok iyi geldi bunu söylemeniz. Göğüslerimde agrılar oluyor, kasıklarımda batma. Birde öyle bas dönmesi miğde bulantısı yaşayınca çok korktum.
sizin belirtileriniz neler mesela? İlk zamanlarda neler yaşamıştınız yada şu günlerde neler yaşıyorsunuz ? Karnınızda şişme oldu mu?

Şubat 22 gibi hamile kaldım ben canım 12 haftalık oldum alt göbekte çıkıntı şeklinde bi şişme var göğüs ağrısı oluyor memeler büyüdüğü için mide problemleri vs. yani sen 13 haftalık olsan anlamaman mümkün değil ve test kopkoyu çıkardı.

Şubat 22 gibi hamile kaldım ben canım 12 haftalık oldum alt göbekte çıkıntı şeklinde bi şişme var göğüs ağrısı oluyor memeler büyüdüğü için mide problemleri vs. yani sen 13 haftalık olsan anlamaman mümkün değil ve test kopkoyu çıkardı.
Ben adette oldum. Az ve ağrısız oldu ama.
Bir de bazı duyumlar alıyorum bazıları oluyormuş ya adet hamile kalınca. Alt göbek yumurtalıkların orada mı şişmeler başladı ? Göğüslerimde benimde şişlik agrı hissi var. Senin her zaman mı ağrıyor göğüslerin ? Birde arada batma oluyor sağ kasıgımda hafif sancı gibi. Bilmiyorum belki psikolojik oluyor. Testte böyle çıkınca çok korktum.

Hepsi psikolojik. Adet görmüşsün testin negatif hamile değilsin. Bu şartlarda bi ilişkide zaten olması imkansız birleşme olmamış hadi boşalma olsa binde bir dicemde. Yani at kafandan mümkün değil. Yoksa 9 ay stres yaşar doğurmayınca anca ikna olursun :)

Back