- 30 Nisan 2020
- 118
- 38
- 48
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artar benımkıde böyleydı aonradan yükselıuoArtabilir
Canım benim reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 98 çıktı Hamilemiyim sizce tutunmuş mu artış iyi miArtar benımkıde böyleydı aonradan yükselıuo
Bence güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Canım benim reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 98 çıktı Hamilemiyim sizce tutunmuş mu artış iyi mi
Amin teşekkür ederimBence güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
Hayırlısı olsun inşallah çok sevindimCanım benim reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 98 çıktı Hamilemiyim sizce tutunmuş mu artış iyi mi
Acaba sizin 7 gün önce nasıldı beta ki sonra katlandıCanım benim reglden 2 gün önce beta 30 regl günü 98 çıktı Hamilemiyim sizce tutunmuş mu artış iyi mi
Yaaa inşallahBenim adete 4 gün kala 3 dü sonra yükseldi iyi sonuçlanmadı gebeliğim ama olsun yükselebiliyor yani sizin daha çok varmış zaten
Canım iki üç gün kala test yaptım benAcaba sizin 7 gün önce nasıldı beta ki sonra katlandı
Yükselir diye düşünüyorum canım iki gün sonra tekrar yapKızlar adetime 7 gün var yumurtlamanın 10 ci günü beta 3.71 yükselir mi neden böyle aşırı göğüslerim ağrıyor adet olacakmış gibi ağrım oluyor