Teşekkür ederim Allah razı olsunArtış normal canım hayırlı olsun
Artış gayet güzel canım korkma yani 400kusur olmuş artık saglıkla artarr bence degerınTeşekkür ederim Allah razı olsuniçim rahatladı biraz
kimyasal değildir dimi kimyasal ihtimali ne zaman kalkar acaba
İnşallah canım benim dua edermisinArtış gayet güzel canım korkma yani 400kusur olmuş artık saglıkla artarr bence degerın
İnsallah benimde değerlerim sağlıklı şekilde artarbenim değerim 2400 olunca doktorum artık kiyasal riski yok, dış gebelik için gel muayene edelim demisti. ama artaınız güzek
Ederim tabı canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına ınsallah bende pazartesi bı kan vereyim diyorum bakiyim kaç olmuş beta testlerım koyulasıyor gıt gideİnşallah canım benim dua edermisinAllahım sizinde ne dileğiniz varsa kabul etsin
Bende ilk reglden 2 gün önce idrar testi ile öğrendim silikti sonra testler koyulaştıEderim tabı canım benim sağlıkla al bebeğini kucağına ınsallah bende pazartesi bı kan vereyim diyorum bakiyim kaç olmuş beta testlerım koyulasıyor gıt gide
Amın canm allah razı olsun ben pazartesi kan verdim 148 çıktıBende ilk reglden 2 gün önce idrar testi ile öğrendim silikti sonra testler koyulaştıseninde çok belirgin testler canım benim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Maşallah canım benim sağlıklı artışlarımız olsun inşallah en kısa zamanda kalp atışlarınızda duyarızAmın canm allah razı olsun ben pazartesi kan verdim 148 çıktı
Bende hafta içine randevu aldım canım o zamana kadar benimde artması gerekiyor inşallah sence kimyasalgebelik durumu ortadan kalkmışmıdır bu degerlermleGüzel artmış değerler canım hayırlı olsun bende 52 ile başladım üç günde 238 oldu bı hafta sonra 2603 e yükseldi keseyi gördük iki gün önce çok şükür. Ama kalbini duyana kadar bende rahatlatamiyorum haftaya duyacağım inşallah rabbim hepimizi korusun
Aminn Rabbim hepimizi korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinGüzel artmış değerler canım hayırlı olsun bende 52 ile başladım üç günde 238 oldu bı hafta sonra 2603 e yükseldi keseyi gördük iki gün önce çok şükür. Ama kalbini duyana kadar bende rahatlatamiyorum haftaya duyacağım inşallah rabbim hepimizi korusun
Ben heyecanima kapılıp daha ilk kan testinde söyledim sonra keşke acele etmeseydim dedim çünkü ilk zamanlar gerçekten Allah'a emanet. Bence daha da artacak değerin. Kimyasal gebelik ihtimali de bence çok az çünkü art arda yapmissin testleri sürekli yükselmiş beklenen de bu zaten haftaya artık binleri geçmesi lazım geçecek inşallah gönlünü ferah tutBende hafta içine randevu aldım canım o zamana kadar benimde artması gerekiyor inşallah sence kimyasalgebelik durumu ortadan kalkmışmıdır bu degerlermlebende kalp atışını duyana kadar sanırım rahatlayamicsm ailemize bile henüz söyleyemedik
Evet ben de daha çok yeni diye söyleyemedim ne olur ne olmaz diye bide kimyasaldan da korktuğum içinBen heyecanima kapılıp daha ilk kan testinde söyledim sonra keşke acele etmeseydim dedim çünkü ilk zamanlar gerçekten Allah'a emanet. Bence daha da artacak değerin. Kimyasal gebelik ihtimali de bence çok az çünkü art arda yapmissin testleri sürekli yükselmiş beklenen de bu zaten haftaya artık binleri geçmesi lazım geçecek inşallah gönlünü ferah tut
Aminnn psikoloji çok önemli aksisini düşünme hiç o stres bile yetiyor yiyecek ekmeği varsa bu dünyada seni bacaklarından assalar bile gelirEvet ben de daha çok yeni diye söyleyemedim ne olur ne olmaz diye bide kimyasaldan da korktuğum içinama değerlerim şimdilik güzel inşallah Böyle artmaya devam eder canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Çok doğru Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inşallahAminnn psikoloji çok önemli aksisini düşünme hiç o stres bile yetiyor yiyecek ekmeği varsa bu dünyada seni bacaklarından assalar bile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?