Acil bakiniz lutfen kardeşimle ilgili

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Selam kk hanimlari. Bugun doktor kardesime iktiyozis teşhisi koymuş.bu nedir? Tedavisi varmi? Bu hastalikli olan yakininiz varmi? Ne yapmaliyiz lutfen yardimci olun.cok korkuyir tedavisi yokmus diye okuduk internetden.pazartesi gunu başka doktora gidecek.derisi aşiri kuru kabuklaniyor yuzunde bedeninde heryerinde var.yazin biraz azaliyor.(yazim hatalarim icin ozur dilerim) başina grlrn varmi.lutfen taşimayin konumu

doktora sormadınız mı ?

Allah sifasini versin
Benim bi bilgim yok ama mutlaka vardir bi tedavisi sıkmayin caninizi

Rabbimiz sifasiz hastalik vermez
Mutlaka her hastaligin bi sifasi vardir

Çok geçmiş olsun..
lisede bir arkadasimizda vardı balık pulu hastalığı.. onunki kalitsaldı.. yetiskinlikte geçen bir türü de var sanırım.. doktor bilgi vermiştir.. nemlendirici çok önemli.. inş zamanla çok daha iyi olacak..

Kizlar trlefondan yaziyorum tektek alintilayamadim kusura bakmayin.yorum yazan herkese tesekkur ederim. Doktor i o alanda uzman olmadigi icin pek birsey soylemedi.yarin uzman bir dpktora gidecekler.kardeşimde 3yaşindan itibaren var ve şuan 15yaşinda.turlu nemlendiriciler kuııandi fakat kesin cozum olmuyor.bide ailede kimsede yok birtek.dayimda var.ondada bukadar degil.ergen yaaa cok kafasina takiyor nette okumuş sag kalma şansi az falan( dun yazdi abla bu neki brndemi genc ölecegim diyo(( napayimki ben

Allah yardımcınız olsun canım. Hastalık konusunda bir bilgim yok.. Geçen sene tv de bi haber görmüştüm ama bununla ilgili. Nemlendirici çok onemliymis. Hatta o yavrucak icin baya kampanya baslatmislardi. Herkes aile nin adresine nemlendirici vs gönderiyordu veya ihtiyacı olabilecek diğer şeyleri. Bi markası vardı tabi öyle her marka olmuyordu

Merhaba,Tuncer Gültang bu konuda çok başarılı.Google da aratirsaniz bu ismi beni anlayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…