Gebeliğe Hazırlık Acil bakin kızlar hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de var üç tanesinde de net cıkmıs ne kadar süredir istiyordunuz hayırlı olsun böyle görünce umutlanıyor insan

Bence de var üç tanesinde de net cıkmıs ne kadar süredir istiyordunuz hayırlı olsun böyle görünce umutlanıyor insan
3 bucuk ay oldu 2 cocugum olacak inş bir kızım var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim için hep korku var içimizde eşimde bene daha sevinemedik resmen hep korku

3 bucuk ay oldu 2 cocugum olacak inş bir kızım var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim için hep korku var içimizde eşimde bene daha sevinemedik resmen hep korku
Korkmaz canım güzel düşün gerçekten insanın sürekli kötü düşünmesi kötülüğü olumsuzluğu cekçtor ben cok inanıyorum böyle şeylere. O yüzden sen de iyi düşün pozitif insallah

İnşallah cnm yarın sahabh saglık ocağına gidicem inş güzel haber veririz

Kızla ben klomen kullandım ama sogan kürü de yaptım 15 gün vee hamdolsun hiç beklemediğim gercekten doktora Bike sıra alirken adet olurum diye aldim sizde deneyin doktor cok yumurta oluşmuş dedi ve cok şaşirdi gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…