İnşallah dua edin de güzel haber verim sizlere valla cok korkuyorum sıkıntıda ediyorum kendimeIstersen yarını bekleyebilirsin ama test açık ve net o yüzden için rahat olsun bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dua edin de güzel haber verim sizlere valla cok korkuyorum sıkıntıda ediyorum kendimeIstersen yarını bekleyebilirsin ama test açık ve net o yüzden için rahat olsun bence
Korkma canım çok net belli geliyor bebiş inşallahTesekkür ederim valla korkuyorum ya cıkmaz kanda. Diye
İnşallah cnm yarın sabah saglik ocagina gidim verim diyrpımKorkma canım çok net belli geliyor bebiş inşallah![]()
3 bucuk ay oldu 2 cocugum olacak inş bir kızım var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim için hep korku var içimizde eşimde bene daha sevinemedik resmen hep korkuBence de var üç tanesinde de net cıkmısne kadar süredir istiyordunuz hayırlı olsun böyle görünce umutlanıyor insan
![]()
Korkmaz canım güzel düşün gerçekten insanın sürekli kötü düşünmesi kötülüğü olumsuzluğu cekçtor ben cok inanıyorum böyle şeylere. O yüzden sen de iyi düşün pozitif insallah3 bucuk ay oldu 2 cocugum olacak inş bir kızım var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim için hep korku var içimizde eşimde bene daha sevinemedik resmen hep korku![]()
Evet bencede kan verirseniz kesinleşmiş olur.. Bir hafta falan sonra da muayeneye gidersiniz artıkİnşallah cnm yarın sabah saglik ocagina gidim verim diyrpım
İnşallah cnm yarın sahabh saglık ocağına gidicem inş güzel haber veririzKorkmaz canım güzel düşün gerçekten insanın sürekli kötü düşünmesi kötülüğü olumsuzluğu cekçtor ben cok inanıyorum böyle şeylere. O yüzden sen de iyi düşün pozitif insallah
Persembe gününe randevu aldım ama işte kEvet bencede kan verirseniz kesinleşmiş olur.. Bir hafta falan sonra da muayeneye gidersiniz artık![]()
194.6 cıktı değerim nasıl kızlarKorkma canım çok net belli geliyor bebiş inşallah![]()
Canım benim yaaa inşallah sağlıkla alırsın kucağınaAy cok mutluyum soktayim![]()
Allah razı olsun rabbim herkeze nasıp etsin inşallahCanım benim yaaa inşallah sağlıkla alırsın kucağına![]()