• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil bakin kızlar hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Huma12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
492
152
23
IMG_20210124_112046.jpg
adetşme 3 gün var yaptım

Tebrikler hamilesiniz 3u de hatalı olacak hali yok ya

Bebiş el sallamış resmenn hayırlı uğurlu olsun inşallah kan da ver en kısa zamanda 🥰🤷🏻‍♀❤️

Bata baKtirin eğer yüksek çıkarsa ki çıkacak gebelik var gibi duruyor bide gecikince yatırırsınız artış sağlıklı mı değil mi belli olur

Kanda cıkmaz diye korkudan gidemiyorum
Çıkar canım kanını ver bizimle de paylaş sonra çabalarından yaptıklarından bahset 😁 bunları bilmek bizim hakkımız 🤪🤪 biri hatalı desen diğer ikisi ne olacak o yüzden kan ver güzel haberleri al

Bat 2 gün var yani sali günü normal günüm ama korkuyorum hep sıkıntı ediyorum
Bugün kan verebilirmisin normalde yasak varda bn dayanamazdim açıkçası yakınsa kan ver salı tekrar git kan ver yükselişe göre doktora gidersin 3000 gecmeden kese görülmez doktorda bişey demez o yüzden

Bugün kan verebilirmisin normalde yasak varda bn dayanamazdim açıkçası yakınsa kan ver salı tekrar git kan ver yükselişe göre doktora gidersin 3000 gecmeden kese görülmez doktorda bişey demez o yüzden
Bende normalda dyyanamam giderim de korkuyorum ya cıkmaz sa ya test yanliş sa diye 😥 gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim yaa

Back