Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Acil bakin kızlar hamile miyim
- Konu Sahibi Huma12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test hamielik belirtileri hcg test
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Evet bu testlere göre hamilesinizEki Görüntüle 2768034 adetşme 3 gün var yaptım
Gözün aydın canım hamilesin tabi baksana ikinci çizgilereEki Görüntüle 2768034 adetşme 3 gün var yaptım
Tesekkür ederim şimdi kanda cıkar mı bata 3 gün varTebrikler hamilesiniz 3u de hatalı olacak hali yok ya
Tesekkür ederimEvwt tebrikler.
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Çıkar çünkü baya koyu cıkmış cizgiTesekkür ederim şimdi kanda cıkar mı bata 3 gün var
İnşallah valla ya yolda diye korkudan gidemiyorumBebiş el sallamış resmenn hayırlı uğurlu olsun inşallah kan da ver en kısa zamanda ♀
Kanda cıkmaz diye korkudan gidemiyorumGözün aydın canım hamilesin tabi baksana ikinci çizgilere
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Valla bilmiyorum ki korkudan gidemiyorum resmne ya yoksa diyeÇıkar çünkü baya koyu cıkmış cizgi
Bat 2 gün var yani sali günü normal günüm ama korkuyorum hep sıkıntı ediyorumBata baKtirin eğer yüksek çıkarsa ki çıkacak gebelik var gibi duruyor bide gecikince yatırırsınız artış sağlıklı mı değil mi belli olur
Tesekkür ederim valla korkuyorum ya cıkmaz kanda. DiyeGözün aydın canım hamilesin tabi baksana ikinci çizgilere
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Çıkar canım kanını ver bizimle de paylaş sonra çabalarından yaptıklarından bahset bunları bilmek bizim hakkımız biri hatalı desen diğer ikisi ne olacak o yüzden kan ver güzel haberleri alKanda cıkmaz diye korkudan gidemiyorum
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bugün kan verebilirmisin normalde yasak varda bn dayanamazdim açıkçası yakınsa kan ver salı tekrar git kan ver yükselişe göre doktora gidersin 3000 gecmeden kese görülmez doktorda bişey demez o yüzdenBat 2 gün var yani sali günü normal günüm ama korkuyorum hep sıkıntı ediyorum
Bende normalda dyyanamam giderim de korkuyorum ya cıkmaz sa ya test yanliş sa diye gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim yaaBugün kan verebilirmisin normalde yasak varda bn dayanamazdim açıkçası yakınsa kan ver salı tekrar git kan ver yükselişe göre doktora gidersin 3000 gecmeden kese görülmez doktorda bişey demez o yüzden
Ay inşallah valla akşam eşim gelince gidim o zmnÇıkar canım kanını ver bizimle de paylaş sonra çabalarından yaptıklarından bahset bunları bilmek bizim hakkımız biri hatalı desen diğer ikisi ne olacak o yüzden kan ver güzel haberleri al
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Istersen yarını bekleyebilirsin ama test açık ve net o yüzden için rahat olsun benceAy inşallah valla akşam eşim gelince gidim o zmn