Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil bakıcı aranıyor! İstanbul Ümraniye Şerifali

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

izmir5

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
2
0
Merhaba,
15 aylık kızım için güvenilir, merhametli, titiz, deneyimli ve referans verebilecek bir bakıcı teyze/abla arayışındayız.
Çalışma saatlerinin biraz uzun olması nedeniyle Ümraniye ve Şerifali civarında oturuyor olması tercihimizdir.
Çalışma saatleri sabah 06:50 akşam 19:30-20:00 şeklinde olacaktır.

Saatlerin uzunluğu yüzünden yatılı bakıcı konusunda yönlendirmeler oluyor.
Ancak yatılı bakıcı konusunda çok tereddütlerimiz var, aynı evde yabancı biriyle yaşamak bizi biraz tedirgin ediyor.
Bu nedenle şimdilik yatılı bakıcı düşünmüyoruz.

İlgilenenlere ve/veya ilgilenecek birilerini tanıyanlara duyurulur! Mesajlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba,
15 aylık kızım için güvenilir, merhametli, titiz, deneyimli ve referans verebilecek bir bakıcı teyze/abla arayışındayız.
Çalışma saatlerinin biraz uzun olması nedeniyle Ümraniye ve Şerifali civarında oturuyor olması tercihimizdir.
Çalışma saatleri sabah 06:50 akşam 19:30-20:00 şeklinde olacaktır.

Saatlerin uzunluğu yüzünden yatılı bakıcı konusunda yönlendirmeler oluyor.
Ancak yatılı bakıcı konusunda çok tereddütlerimiz var, aynı evde yabancı biriyle yaşamak bizi biraz tedirgin ediyor.
Bu nedenle şimdilik yatılı bakıcı düşünmüyoruz.

İlgilenenlere ve/veya ilgilenecek birilerini tanıyanlara duyurulur! Mesajlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
iletişim adresinizi verirseniz yada (kayyseri@hotmail.com) yazarsanız görüşebiliriz

Teşekkür ederim ama bugün itibarıyla bir bakıcı ablamız başladı. Umarım hayırlısı olur.

55 yaşındayım fakat dinç bir bayanım 3 yaşına kadar kendi kızımın kızını baktım. Güncel Ek gıda da deneyimli ve Titizim Çocukları çok seven bir Teyzeyim 2 ay alzimer lı fakat yatalak olmayan bir bayana baktım kızım rahatsızlandı yanına gitmek zorunda kaldım ayrıldım vergi dairesinden emekli gelir şefiyim lise mezunuyum şuan ataşehir kızımın yanındayım ilgilenirseniz mesaj atarmısınız teşekkürler işe 10 haziran itibariyle başlayabilirim Yaşı veya Çocuk bakımında İtinayla Çalışabilirim Özverili ve Sabırlıyım YATILI Sigara Kullanmıyorum.

05067152622

X