Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 Ekim'de ovitrella çatlatma iğnesi vurundum bu ayi değerlendirdik adetime 3 gün var göğüs ucum çok ağrıyor ve her zamankinden daha büyük ucu sanki kabız olursununz idrara sıkışırsiniz alt karnininz ağrır ya ayni öyle ağrı var bı testide bu gün yaptm adete 3 gnn var sizce varmıdır yada banami öyle geliyor
Eki Görüntüle 3494967 12 Ekim'de ovitrella çatlatma iğnesi vurundum bu ayi değerlendirdik adetime 3 gün var göğüs ucum çok ağrıyor ve her zamankinden daha büyük ucu sanki kabız olursununz idrara sıkışırsiniz alt karnininz ağrır ya ayni öyle ağrı var bı testide bu gün yaptm adete 3 gnn var sizce varmıdır yada banami öyle geliyor
Gebelikte pembe oluyor çizgi gölge gibi genelde negatif oluyor siz yarın sabah tekrar yapın ve ilk 5 dk da çıkan sonucu esas alın bekledikçe kuruma çizgisi de çıkabiliyor
Gebelikte pembe oluyor çizgi gölge gibi genelde negatif oluyor siz yarın sabah tekrar yapın ve ilk 5 dk da çıkan sonucu esas alın bekledikçe kuruma çizgisi de çıkabiliyor
Gölge gibi bir çizgi evet var. Ben de böyle öğrenmiştim. Ama tabii ki gün aşırı ilk idrar ile birkaç kez daha tekrarladım. Siz de öyle yapın emin olmak için bence.