Acil bakarmisiniz

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Hanımlar biliyorsunuz 2 aydır adet görmüyorum ve belirtilerimde yok. Daha önce doktora hep gittim bir sorunun yok diyip ilaç vermeden gönderiyorlar di. Bende test yaptım 2 tanesi bozuk çıktı bugün bir daha yaptım idrarı fazla damlattgm için çizgiler pek netlesmedi ama silik bir çizgi çıktı ama gözle gorulebilecek kadar bile değil baya dikkatli bakmak gerekiyor neyse bir kaç saat sonra tekrar baktım çizgi netlesmis. Ama tekrar test aldım onda bişey çıkmadı . Böyle durumlar olabilir mi yoksa hamile değilmiyim. Yarın kan testi vericem ama yine çok heyecanliyim

Eklentiler

• IMG_20180711_222539.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 77
Evet bir silik cizgi var ama idrar testlerine guven olmuyor en iyisi en garantisi kan testi. Umarim istedigin sonucu alırsın :)

Allah herkesin gönlüne göre versin canım. Umarım bebişim vardır Ama bence var gibi. Çünkü ben yaptığımda direk net tek çizgi çıkıyordu. Bu arada 2 aydır kan testi yapılmadı mı canım

Allah herkesin gönlüne göre versin canım. Umarım bebişim vardır Ama bence var gibi. Çünkü ben yaptığımda direk net tek çizgi çıkıyordu. Bu arada 2 aydır kan testi yapılmadı mı canım
Yok canm daha önce yaptgm için bu ay umursamadim sadece 4 sefer test yaptım 2si bozuk çıktı bugün bir tanesi hafif silik çizgi vardı ama aşırı silikti gittim bir tane daha aldım onda hiç bişey çıkmadı. Sonra diğer test bir kaç saat sonra çizgi daha da netlesmis resimde göründüğü gibi

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım şimdide göğüslerim çok şişti ve acıyor hatta dğn gece koltuk altıma vurdu ağrı. 1 haftadan beride belim ağrıyor psikolojiktir diyorum ama geçmedi bir türlü bariz ağrıyor sap kasığıma bastırınca acıyo ve ara ara ağrım oluyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

Belirtilere çok takılma bence canım. En doğrusu kan testi. Kesin sonuç verir

Adet zamanımda bu belirtiler bende de oluyordu ama . Bu ay sadece yorgunluk ve halsizlik var

İlk koyulaşan var ya o , test beklediginde koyulaşır diye biliyorum . O yüzden ikincisi negatif çıktığı için , hamile olmama ihtimali iz yüksek gözüküyor. Ama umarım hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…