Bicare58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 532 82 50 27 Aralık 2023 Konu Sahibi Bicare58 #1 Bugün troid usg sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim. Anlayan varsa yazarmisiniz? Çok korkuyorum
Bugün troid usg sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim. Anlayan varsa yazarmisiniz? Çok korkuyorum
K Kamrhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 1.434 370 25 27 Aralık 2023 Konu Sahibi Bicare58 #2 Bicare58 .!.: Bugün troid usg sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim. Anlayan varsa yazarmisiniz? Çok korkuyorumEki Görüntüle 3359308 Genişletmek için tıkla... Endişenizi anlıyorumfakat internette iyi huylu kist diyor. Zaten iyi huylu kistler birçoğumuzda yokmu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Bicare58 .!.: Bugün troid usg sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim. Anlayan varsa yazarmisiniz? Çok korkuyorumEki Görüntüle 3359308 Genişletmek için tıkla... Endişenizi anlıyorumfakat internette iyi huylu kist diyor. Zaten iyi huylu kistler birçoğumuzda yokmu
Bicare58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 532 82 50 27 Aralık 2023 Konu Sahibi Bicare58 #3 Primaya .!.: Endişenizi anlıyorumfakat internette iyi huylu kist diyor. Zaten iyi huylu kistler birçoğumuzda yokmu Genişletmek için tıkla... Canim inşallah öyledir. Doktor cikmisti gosteremedim yarın bakar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Primaya .!.: Endişenizi anlıyorumfakat internette iyi huylu kist diyor. Zaten iyi huylu kistler birçoğumuzda yokmu Genişletmek için tıkla... Canim inşallah öyledir. Doktor cikmisti gosteremedim yarın bakar
E esmagulbahar Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 87 19 1 Ocak 2024 Konu Sahibi Bicare58 #4 Troid olanlar nasıl tedavi oluyorsunuz doğal olarak iyi olunabiliniyormu ??? Kurtulanlar varsa yardımcı olan olursa faydalı olacaktır.. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Troid olanlar nasıl tedavi oluyorsunuz doğal olarak iyi olunabiliniyormu ??? Kurtulanlar varsa yardımcı olan olursa faydalı olacaktır..