Acil bakarmisiniz kizlar

Akrep185

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
26
5
36
39
Merhaba kızlar dün prodoctor plus erken gebelik testi yapmistim böyle silik çizgiler çıktı sizce bu test markası iyimi yaniltiyormu hiç bileniniz kullananiz beni aydınlatabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230802_031929.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba kızlar dün prodoctor plus erken gebelik testi yapmistim böyle silik çizgiler çıktı sizce bu test markası iyimi yaniltiyormu hiç bileniniz kullananiz beni aydınlatabilir mi?
Çizgi silik çıkmış yeni bir gebelik gibi ama bu testlerede guvenemiyorum bence kan testi verin sağlama alın işinizi.

Ben normalini kullanmıştım bu markanın plus olmayanı doğru sonuç vermişti çok yeni bir gebelik olabilir kan baktırın burada çıktıysa kan da da çıkar :)

Kuruduktan sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir çıkarttıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…