Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinizin zamanı gelmemiş kiAdetime 4 gün var bugun kadın doguma gittim kontrol vardi benden kan istedi kanım 6.99 cıktı beta gebelik varmi böyle sey basına gelen var mi yada
Ay inşallah cok tesekkür ederim adetim geçince giderim inşallah tekrarAdetinizin zamanı gelmemiş ki
5 ve üzeri gebelik sayılıyor kuzum
Sende hamilesin ama takip et iki günde bir yükselmesi lazım o zaman sağlıklı gebelik oluyo
İnşallah canım stres yapma takip et yükselir o hayırlısıylaAy inşallah cok tesekkür ederim adetim geçince giderim inşallah tekrar
Bennn 3 gun once 4.40 ti dun 10.40 geldiAdetime 4 gün var bugun kadın doguma gittim kontrol vardi benden kan istedi kanım 6.99 cıktı beta gebelik varmi böyle sey basına gelen var mi yada
Doktorla da sinirlendim cıktım valla direk öglenden sonra gel dedi bende internette sonuçta baktimİnşallah canım stres yapma takip et yükselir o hayırlısıyla
Doktor edin ilaç felan kullanman lazım
Senin adet geçti mi adet varmiydiBennn 3 gun once 4.40 ti dun 10.40 geldi
Bundan önce 2 düşük yaptim korku stres bastı beni iceİnşallah canım stres yapma takip et yükselir o hayırlısıyla
Doktor edin ilaç felan kullanman lazım
Yok 3 mart kurtaj 28 mart yeni gebelikSenin adet geçti mi adet varmiydi
Hayırli ile inşallah kucağına alırsınYok 3 mart kurtaj 28 mart yeni gebelik
Darisi sana
Ay baya yakın olmuş kuzum ya keşke az ara verseydin acaba bu yeni beta mıYok 3 mart kurtaj 28 mart yeni gebelik
Yeni dedi ama kanam var ilk adetten sonra gebe kalmak mumkun acabaAy baya yakın olmuş kuzum ya keşke az ara verseydin acaba bu yeni beta mı
Eski beta mı
O zaman önemli olan artışı canım artarsa sorun yoktur tekrar kan ver bi baktırTakip edilecek eskimi yeni bende bilemedim doktora gore yeni bana eski cunku damla damla kanamam var