Arkadaşlar merhabaaa adet düzensizliği için doktora gittim prolaktin biraz yüksek çıktı dostinex verdi adet söktürücü için tarlusal ve doğum kontrol hapı olarak Microgynon verdi . Bu ilaçları kullananlar var mı biraz ağır oldukları için içmeye korkuyorum . 25 yaşındayım aşırı derece de olmasa da sigara kullanıyorum . DKH kullanırken sigara içmek çok zararlıymış. Ama ilaca başladığımda sigara içmeyi de bırakıcam. Ama yine de korkuyorum kullanırken sigara içmesem de yeni bıraktığım için zararı olur mu bana . Lütfen bu durumu yaşayanlar bildiklerini paylaşsın . ilaçları başlamaya korkar oldum
bende bir kutu içtim şimdi ikinciye başlıcam . Hepsi bir arada ağır olur mu bilmiyorum . Bende ufak bi kist varmış o yüzden kullanmama rağmen adet olamadım . Kontrole gittiğimde verdi diğer ilaçları
ilaçlara karşıyım önce alternatif tıpla düzeltmeyi deneyin daha olmadı kullanın ilaçları(Naçizane)
[/QUOTEönerileriniz nedir¿ . Bende hiç kullanmak istemiyorum ama ufak bir kist varmış bide hormon sorunu mecbur (
Bana da dostinex verdi 52 ydi benimde su an kaç bilmiyorum 1 ay sonra baktırıcam tekrar . Bide doğum kontrol hapı çıktı kist için o da adet söktürücü içiçemm adet olunca başlıcam doğum kontrol hapına . Dostinex ile birlikte hepsi ağır olmaz inşallaH. ilk defa kulanıyorum böyle ilaçlar . Ailem de uzaktayım yan etkileri büyük olur mu diye düşünmekten panik ataK olcam resmen (
Arkadaşlar merhabaaa adet düzensizliği için doktora gittim prolaktin biraz yüksek çıktı dostinex verdi adet söktürücü için tarlusal ve doğum kontrol hapı olarak Microgynon verdi . Bu ilaçları kullananlar var mı biraz ağır oldukları için içmeye korkuyorum . 25 yaşındayım aşırı derece de olmasa da sigara kullanıyorum . DKH kullanırken sigara içmek çok zararlıymış. Ama ilaca başladığımda sigara içmeyi de bırakıcam. Ama yine de korkuyorum kullanırken sigara içmesem de yeni bıraktığım için zararı olur mu bana . Lütfen bu durumu yaşayanlar bildiklerini paylaşsın . ilaçları başlamaya korkar oldum