• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınızz

kaplumbik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
1.558
3.406
133
30
Arkadaşlar merhabaaa adet düzensizliği için doktora gittim prolaktin biraz yüksek çıktı dostinex verdi adet söktürücü için tarlusal ve doğum kontrol hapı olarak Microgynon verdi . Bu ilaçları kullananlar var mı biraz ağır oldukları için içmeye korkuyorum . 25 yaşındayım aşırı derece de olmasa da sigara kullanıyorum . DKH kullanırken sigara içmek çok zararlıymış. Ama ilaca başladığımda sigara içmeyi de bırakıcam. Ama yine de korkuyorum kullanırken sigara içmesem de yeni bıraktığım için zararı olur mu bana . Lütfen bu durumu yaşayanlar bildiklerini paylaşsın . ilaçları başlamaya korkar oldum 😰😔😔

Dostinex kullandım kalbe zararlı diyolar ama bana bişi olmadı. Adet söktürücüye gerek kalmamıştı dostinex icince adet olmuştum ben

ilaçlara karşıyım önce alternatif tıpla düzeltmeyi deneyin daha olmadı kullanın ilaçları(Naçizane)

Dostinex kullandım kalbe zararlı diyolar ama bana bişi olmadı. Adet söktürücüye gerek kalmamıştı dostinex icince adet olmuştum ben
bende bir kutu içtim şimdi ikinciye başlıcam . Hepsi bir arada ağır olur mu bilmiyorum . Bende ufak bi kist varmış o yüzden kullanmama rağmen adet olamadım . Kontrole gittiğimde verdi diğer ilaçları

ilaçlara karşıyım önce alternatif tıpla düzeltmeyi deneyin daha olmadı kullanın ilaçları(Naçizane)
[/QUOTEönerileriniz nedir¿ . Bende hiç kullanmak istemiyorum ama ufak bir kist varmış bide hormon sorunu mecbur :((

Aidin Salih (Alternatif Tıp)
Sonra İbrahim Saraçoğlu kürleri deneyin

64 oldugunda reglim gecikti. 35lerdeyken de adetimde azalma oldu. Ona dikkat et bazen belirti vermiyor
Bana da dostinex verdi 52 ydi benimde su an kaç bilmiyorum 1 ay sonra baktırıcam tekrar . Bide doğum kontrol hapı çıktı kist için o da adet söktürücü içiçemm adet olunca başlıcam doğum kontrol hapına . Dostinex ile birlikte hepsi ağır olmaz inşallaH. ilk defa kulanıyorum böyle ilaçlar . Ailem de uzaktayım yan etkileri büyük olur mu diye düşünmekten panik ataK olcam resmen :((

Arkadaşlar merhabaaa adet düzensizliği için doktora gittim prolaktin biraz yüksek çıktı dostinex verdi adet söktürücü için tarlusal ve doğum kontrol hapı olarak Microgynon verdi . Bu ilaçları kullananlar var mı biraz ağır oldukları için içmeye korkuyorum . 25 yaşındayım aşırı derece de olmasa da sigara kullanıyorum . DKH kullanırken sigara içmek çok zararlıymış. Ama ilaca başladığımda sigara içmeyi de bırakıcam. Ama yine de korkuyorum kullanırken sigara içmesem de yeni bıraktığım için zararı olur mu bana . Lütfen bu durumu yaşayanlar bildiklerini paylaşsın . ilaçları başlamaya korkar oldum 😰😔😔
Biraz yüksek cıktı derken kaç çıkmıştı sizin

Back