• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar misiniz?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Herkese merhaba tiptronik araclarda otomatik olarak calistirmak icin ne yapıyoruz bilgisi olan var mi A D N R bölümleri var R geri vites olarak biliyorum otomatik taraf A mı oluyor acaba bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• ee.webp
    ee.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 66
R geri

N boş

A ile başla

Önce Kontağı çevir, A ya al el frenini indir gaz ver ve git

Herkese merhaba tiptronik araclarda otomatik olarak calistirmak icin ne yapıyoruz bilgisi olan var mi A D N R bölümleri var R geri vites olarak biliyorum otomatik taraf A mı oluyor acaba bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler
Vitesi benimkin den farklı benim aracım böyle çalışıyor
D ne onu bilmiyorum

Vitesi benimkin den farklı benim aracım böyle çalışıyor
Teşekkürler A ile başladıktan sonra A da mı devam edip gitmek gerekiyor D ne işe yarıyor acaba o normal vites mi oluyor birde normalde otomatik viteslerde park hali vardı P bunda o nasıl hangisi acaba bir bilginiz var mı?

D benim aracım da yok

Ben park edeceğim Zaman vitesi boşa alıp

El frenini çekiyorum Kontağı kapatıyorum

Başlarken evet a ile başlayıp gaz verip gidiyorsun, o hızına göre vites atıyor. Manuel' de elinde tık yapıyorsun ileri , dediğim gibi d yi bilmiyırum. Bilen biri çıkar umarım ;)

Bende A yi bilmiyorum D nin Drive ileri surus esnasinda P nin Park konumunda R geri N bos oldugunu biliyorum.

D benim aracım da yok

Ben park edeceğim Zaman vitesi boşa alıp

El frenini çekiyorum Kontağı kapatıyorum

Başlarken evet a ile başlayıp gaz verip gidiyorsun, o hızına göre vites atıyor. Manuel' de elinde tık yapıyorsun ileri , dediğim gibi d yi bilmiyırum. Bilen biri çıkar umarım :KK66:
çok teşekkür ederim ;)

Otomatik viteste kullanacaksanız A
Triptoniğe geçip vites büyütüp kuculterek kullanmak için de D ye getiriyorsunuz. + vitesi büyütmek, - küçültmek için.

link ekleyemiyorum galiba ozelden gondereyim
bende merak ettim arastirdim ve buldum.

Otomatik viteste kullanacaksanız A
Triptoniğe geçip vites büyütüp kuculterek kullanmak için de D ye getiriyorsunuz. + vitesi büyütmek, - küçültmek için.
evet otomatik olarak kullanacağım ehliyetim o şekilde zaten ozaman vites büyültüp küçültmeme gerek yok zaten ozaman normal vites olur anladığıma göre

Back
X