- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitesi benimkin den farklı benim aracım böyle çalışıyorHerkese merhaba tiptronik araclarda otomatik olarak calistirmak icin ne yapıyoruz bilgisi olan var mi A D N R bölümleri var R geri vites olarak biliyorum otomatik taraf A mı oluyor acaba bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler
Teşekkürler A ile başladıktan sonra A da mı devam edip gitmek gerekiyor D ne işe yarıyor acaba o normal vites mi oluyor birde normalde otomatik viteslerde park hali vardı P bunda o nasıl hangisi acaba bir bilginiz var mı?Vitesi benimkin den farklı benim aracım böyle çalışıyor
çok teşekkür ederimD benim aracım da yok
Ben park edeceğim Zaman vitesi boşa alıp
El frenini çekiyorum Kontağı kapatıyorum
Başlarken evet a ile başlayıp gaz verip gidiyorsun, o hızına göre vites atıyor. Manuel' de elinde tık yapıyorsun ileri , dediğim gibi d yi bilmiyırum. Bilen biri çıkar umarım![]()
tam analayamadım demek istediğinizi D ileri vites mi diyorsunuz yaniBende A yi bilmiyorum D nin Drive ileri surus esnasinda P nin Park konumunda R geri N bos oldugunu biliyorum.
simdi A nin anlamini bilmedigim icin orda ne ifade ediyor bilmiyorum ama normal surerken ben D konumuna getirmistim.tam analayamadım demek istediğinizi D ileri vites mi diyorsunuz yani
evet otomatik olarak kullanacağım ehliyetim o şekilde zaten ozaman vites büyültüp küçültmeme gerek yok zaten ozaman normal vites olur anladığıma göreOtomatik viteste kullanacaksanız A
Triptoniğe geçip vites büyütüp kuculterek kullanmak için de D ye getiriyorsunuz. + vitesi büyütmek, - küçültmek için.
Evet açılmadı size zahmet olmazsa çok sevinirimlink ekleyemiyorum galiba ozelden gondereyim
bende merak ettim arastirdim ve buldum.