• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu büyü değil yalnız. Ufacık bir paragrafta bahsetmişim. O da konunun ana olayı olduğu için. Sorduğum şeyin ne olduğunu anlayamamışsınız besbelli.
Evet doğru ben anlamadım. Ablacım anana babana söylemek mantıklı mı sence? Oturur eşinle konuşursun olayı, kvnin de yüzüne vurursun bu senin mi diye. Acil olan kısmı ne ben cidden anlamadım

Allah akıl fikir versin bu KVye küslükten sonra oğlunun evine gelmişsin madem rahat dur be kadın ..... bence kocanıza söyleyin sonra bakarsınız duruma.
Ben küslüğü bebeğim aile büyüklerinden kopuk olmasın, huzur içinde olalım diye bitirmek istedim. Tamamen haklı olmama rağmen üstelik. Ama o hala başka şeyler peşinde. Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum.

Saçma sapan bir konu olduğunu düşünmüyorum yapanın niyeti bariz ortada kötülük.
Bence hemen eşinizle paylaşın. Tabi anneniz yaptı diyerek değil ama onunda bilmesi lazım

O tarz bir şey olduğundan öncelikle emin olun..
Cami hocasına danışabilirsiniz.
Emin olduktan sonra da uygun bir dille eşinizle paylaşın çünkü önemli bir konu..
Umarım düşündüğünüz şey değildir..

Öyleyse de kendinize evinize sürekli Felak, Nas, Ayet-elkürsi okuyun..
Malesef ne olduğundan emin oldum. Muska tipi bişey değil çünkü ve basit bi Google aramasıyla karşıma çok çok fazla sonuç çıktı. Zaten emin olduktan sonra yazdım buraya.
Bu tip şeylere çok inanmam, Allah bir şekilde korur derim hep. Bütün evi sirkeli suyla temizleyerek, ava çıkacağım şimdi. Bir yandan da evde dua açtım bulduğumdan beri

Saçma sapan bir konu olduğunu düşünmüyorum yapanın niyeti bariz ortada kötülük.
Bence hemen eşinizle paylaşın. Tabi anneniz yaptı diyerek değil ama onunda bilmesi lazım
Konu saçma değil ama büyü vs. içerdiği için sitede yasak. Büyük ihtimalle de konu kapanacaktır

Bazi seyleri illa gozle gormek mi gerekir,
anlattiginiz kosullara gore kimin yaptigi belli, ne niyetle yaptigini bilemeyiz elbette ama niyeti iyi bile olsa boyle seyler insani sogutur.
Yerinizde olsam esime anlatirim, annesi ile neden mesafeli olmak istedigimi tamamen anlasin diye.
Kendi aileme ve baskasina duyurmam, olaylar buyuycekse ve kimseye de bir faydasi olmayacaksa gerek yok cunku.

Büyü var ,inanırım ama büyü yapan kişi olduğuna inanmıyorum... hiç kafamı bu iş için yormazdim...herkes birbirine büyü ile saldirsa idi dünyada işler bu yolla çözülürdü

Evet doğru ben anlamadım. Ablacım anana babana söylemek mantıklı mı sence? Oturur eşinle konuşursun olayı, kvnin de yüzüne vurursun bu senin mi diye. Acil olan kısmı ne ben cidden anlamadım
Anne babamla her şeyimi paylaştığım ve böyle bir konuda ne yapacağımı bilmediğm için herhangi birine akıl danışmaktansa onlara danışmanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Çünkü böyle bir durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Kimsenin günahını da almak istemiyorum, fevri de davranmak istemiyorum. Siz ne konuyu, ne başka bir şeyi anlamadınız. O yüzden ben kendimi size açıklamayacağım daha fazla.

Yani bende büyü olaylarına falan inanmam ama açıkçası insan korkuyor.
Bir keresinde eltim bana gelmişti gittikten sonra aradı beni işte ben hamileyken korkardım diye annem bana muska yapmıştı şimdi üstümde yok acaba sendemi düşürdüm demişti. Tövbe tövbe çocuk doğuralı bir yılı geçmiş dedim içimden muskaya falan inanmamama rağmen beni bir korku saldı evi aradım yoktu.
Sonra aradı ay evde buldum dedi ne çok kızmıştım ona o gün.

Ben böyle şeylere pek inanmam ama, sanirim evimde böyle bir şey bulsam alır kayinvalideye gotururum bu senden düştü heralde diyip kendi evine birakirim.
Ben de pek inanmam açıkçası fakat evimde bulunca bir garip oldum açıkcası. Evi yok kayınvalidemin, olsa gizlice götürür kendi evine koyardım heralde😂😂

Anne babamla her şeyimi paylaştığım ve böyle bir konuda ne yapacağımı bilmediğm için herhangi birine akıl danışmaktansa onlara danışmanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Çünkü böyle bir durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Kimsenin günahını da almak istemiyorum, fevri de davranmak istemiyorum. Siz ne konuyu, ne başka bir şeyi anlamadınız. O yüzden ben kendimi size açıklamayacağım daha fazla.
Burda bize akıl danıştınız ama. Keşke ana babanıza danışsaydınız dediğiniz gibi 😊

Büyü var ,inanırım ama büyü yapan kişi olduğuna inanmıyorum... hiç kafamı bu iş için yormazdim...herkes birbirine büyü ile saldirsa idi dünyada işler bu yolla çözülürdü
Ya ben de önüne gelenin yaptığı büyünün tutacağını düşünmüyorum ama benim takıldığım kısım buradaki niyet malesef

Hanımlar merhaba, size akıl danışmak istediğim bir konu var.
Şimdi ben kayınvalidemle küstüm, cenaze falan oldu. 1-1.5 ay kadar önce barıştık. Cenaze durumları dışında hiç konuşmuyorsun fakat geçen hafta mecburi bir sebepten bende kalmaya geldi. 10 gün kadar misafirim oldu. Benden de eltime geçti kalmaya.
Şimdi bugün temizlik yaparken, onun yattığı odada bazanın altındaki eşyaların içerisinde bir şey buldum. Büyü konularının yasak olduğunu biliyorum ama biraz araştırınca bulduğum şeyin büyü olduğunu anladım. Burayı geçiyorum.
Şimdi ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kayınvalidem yaptı diyemem, gözümle görmedim. Ama bu taraklarda bezi olduğunu biliyorum. Uzunca bir süredir de arkadaşlarımız hariç kimse gelmedi eve. Arkadaşlarımızdan biri yapmaya kalksa onu oraya koyabilecek bir vakit hiçbir zaman söz konusu olmadı. Bu sebeple de aklıma gelen tek kişi malesef kayınvalidem. Kendisinin bana olan yaklaşımı da beni bunu düşünmeye sevk ediyor açıkcası. Ayrıntılarla boğmak istemiyorum.
Şimdi ben ne yapmalıyım? Kimseyle konuşabileceğim bir konu değil. Kendi anne babama asla bahsedemem. Çünkü gerçekten iş büyür. Ki herkes birbiriyle küstü, bu cenaze vesile oldu durum biraz normalleşmeye başladı. Açıkcası çocuğumun anneanne, babaanne ve dedelerinden kopuk büyümesini istemiyorum. Bu durumu annemlere bahsedersem kesinlikle bir düşmanlık durumu olacaktır.
Eşime söylemem gerekiyor farkındayım ama ne diyeceğini gerçekten bilmiyorum. Bu olay duyulmasın istiyorum çünkü saçma sapan bir şey yüzünden huzurum kaçsın istemiyorum. Ama böyle bir şey yaptıysa da kayınvalidemi bir daha görmek dahi istemem. Ben ne yapacağım Allah aşkına? Bana bir yol gösterin.
Eşinize bahsedin ve buldugunuz seyi gösterin inanmaz belki.. bir bilene sorun ne yapmanız gerektiğini bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back