Hanımlar merhaba, size akıl danışmak istediğim bir konu var.
Şimdi ben kayınvalidemle küstüm, cenaze falan oldu. 1-1.5 ay kadar önce barıştık. Cenaze durumları dışında hiç konuşmuyorsun fakat geçen hafta mecburi bir sebepten bende kalmaya geldi. 10 gün kadar misafirim oldu. Benden de eltime geçti kalmaya.
Şimdi bugün temizlik yaparken, onun yattığı odada bazanın altındaki eşyaların içerisinde bir şey buldum. Büyü konularının yasak olduğunu biliyorum ama biraz araştırınca bulduğum şeyin büyü olduğunu anladım. Burayı geçiyorum.
Şimdi ben ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kayınvalidem yaptı diyemem, gözümle görmedim. Ama bu taraklarda bezi olduğunu biliyorum. Uzunca bir süredir de arkadaşlarımız hariç kimse gelmedi eve. Arkadaşlarımızdan biri yapmaya kalksa onu oraya koyabilecek bir vakit hiçbir zaman söz konusu olmadı. Bu sebeple de aklıma gelen tek kişi malesef kayınvalidem. Kendisinin bana olan yaklaşımı da beni bunu düşünmeye sevk ediyor açıkcası. Ayrıntılarla boğmak istemiyorum.
Şimdi ben ne yapmalıyım? Kimseyle konuşabileceğim bir konu değil. Kendi anne babama asla bahsedemem. Çünkü gerçekten iş büyür. Ki herkes birbiriyle küstü, bu cenaze vesile oldu durum biraz normalleşmeye başladı. Açıkcası çocuğumun anneanne, babaanne ve dedelerinden kopuk büyümesini istemiyorum. Bu durumu annemlere bahsedersem kesinlikle bir düşmanlık durumu olacaktır.
Eşime söylemem gerekiyor farkındayım ama ne diyeceğini gerçekten bilmiyorum. Bu olay duyulmasın istiyorum çünkü saçma sapan bir şey yüzünden huzurum kaçsın istemiyorum. Ama böyle bir şey yaptıysa da kayınvalidemi bir daha görmek dahi istemem. Ben ne yapacağım Allah aşkına? Bana bir yol gösterin.